zaterdag 21 november 2020

Intro tot 40 dagen met Jezus

 



Dit is een heel gedenkwaardige tijd in de geschiedenis van de aarde en daarom dit evenement.

Waarom 40 dagen en nachten?

Jullie leven in een turbulente tijd die enige leiding en ondersteuning nodig heeft. Er staan jullie niet zo makkelijke tijden te wachten, maar jullie moeten weten dat jullie niet alleen staan bij deze transformatie die momenteel op de planeet plaatsvindt.

Jullie planeet ondergaat een verschuiving naar de 5e dimensie. Wat wil dit zeggen? Alles wat zich nu op deze planeet bevindt die liefdeloos is, manipulatief of geheim, alles wat tegen de mensheid en haar welzijn is zal niet langer kunnen blijven bestaan. Dit zal bij manier van spreken echter niet zonder slag of stoot gaan. Momenteel zijn jullie blootgesteld aan afscheiding, angst en leugens. Wat wij nu doen is jullie begeleiden om gedurende dit proces van ontwaken de energie te sturen en voor velen onder jullie zal dit gepaard gaan met gevoelens en emoties. Deze 40 dagen en nachten tijd is er dus om jullie bij deze transformatie te ondersteunen. Om jullie te ondersteunen bij sommige emoties die naar boven komen. Om jullie te helpen wanneer je niemand hebt. Om jullie liefde te geven, te voeden en informatie te verschaffen die jullie niet krijgen van de reguliere mediakanalen die eerder de duimschroeven aandraaien.

Jullie moeten weten dat jullie machtige creators zijn, dat jullie wezens zijn die dat wat jullie wensen kunnen manifesteren. Maar daarvoor moet je begrijpen hoe het denken functioneert en hoe deze wet van creatie werkt. Jullie denken moet gefocust worden op het goede, op liefde, op datgene wat jullie blij en gelukkig maakt ook al lijken de omstandigheden waarin jullie je in bevinden begrensd. Ook dan blijven jullie, als je daarvoor kiest, in staat om te bewegen en mee te trillen op een frequentie van liefde.

Gegeven de omstandigheden lijkt dit voor jullie onmogelijk, maar toch willen wij dat jullie weten dat er voorbij deze energetische sfeer waarin jullie leven en waar jullie deel van uitmaken, er een energetische evolutie gaande is die geleid wordt door goedheid en schoonheid en wij zijn er om jullie te helpen het hoofd boven water te houden tijdens deze transformatieperiode.

Gedurende deze 40 dagen zal ik via dit wezen tal van prachtige boodschappen met jullie delen. Wij vragen jullie daarom om moedig te zijn en om een begin te maken met de trillingsfrequentie van de 5e dimensie te omarmen. We vragen jullie de moed op te brengen om deze boodschap ook verder te delen en te verspreiden ook al ben je bang voor de mogelijke reacties.

Waarom vragen wij dit? Omdat deze reis die jullie ondernemen moed vereist, focus en kracht. Het simpele feit van het delen van deze video’s waarbij anderen jou misschien gek verklaren dat je hier naar kijkt, zal zorgen voor het begin van jouw transformatie. Geleidelijk aan zal jij je krachtiger voelen, moediger en dat zal je goed kunnen gebruiken. Verstop je dus niet langer achter een anonieme façade en laat zoveel mogelijk mensen hieraan meedoen.

Wat je moet weten is dat voorbij deze atmosferische sluier er heel veel liefde gevoeld wordt voor de mensheid. Deze bemoedigende trillingsfrequentie is extreem hoog om hulp te bieden, om uit te stijgen boven de bestaande liefdeloze systemen waarin jullie leven. Deze systemen die krankzinnig jagen naar meer macht en die alles in het werk zullen stellen om deze positie nog een aantal jaren vol te kunnen houden.

Maar wij willen dat jullie begrijpen dat als je hier niet langer in meegaat, wanneer je begint met het verhogen van je eigen trillingsfrequentie, je begint met het voelen van krachten van vrijheid en creatie die door jullie aderen stroomt waardoor het voor jullie mogelijk wordt om dingen te veranderen.

Met hoe meer we zijn om dit te delen in deze vorm, hoe sterker de golf van liefde, moed en leven wordt om het tij te doen keren en dat in jullie voordeel.

Wees dus niet beschaamd dat je deze video’s van gechannelde berichten bekijkt, maar deel ze. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten