donderdag 2 februari 2017

De geschiedenis van de afscheiding - dag 9

De zevende cyclus is de planetaire cyclus die in 1755 begon. Europa kende in dit jaar de industriële revolutie. Elke dag en nacht in dit deel duurt 19,7 jaar. Het bewustzijnsniveau draait nu om macht. In deze cyclus werden machines gemaakt die het werk van mens en dier overnamen.
De eerste dag op de lijn van de zevende dag van deze cyclus is 1992 en was het begin van het internet. Het planetaire bewustzijn manifesteerde zich.

De achtste omwenteling is de galactische omwenteling. Deze begon op 15 januari 1999. Sindsdien wordt steeds meer ontdekt over het universum. Elk deel hiervan duurt 360 dagen. Het bewustzijnsniveau hier is ethiek.

De negende omwenteling is de universele omwenteling. Het bewustzijnsniveau is universeel. De omwenteling is op 10 februari 2011 begonnen en elk deel ervan duurt 20 dagen. Het bewustzijn van deze omwenteling is bewust co-creëren. De cyclus leidt ons ertoe bewust te worden dat we zelf schepper zijn van onze ervaringen. Het totaal van de negende omwenteling is 260 dagen. 

Alle omwentelingen die we gezien hebben op deze piramide nemen een einde op 28 oktober 2011 en hier eindigt ook de opsomming van de negen stadia van onze evolutie teruggevonden op een steen in Cobah in Guatemala.


De volgende dagen wordt er dieper ingegaan op de impact ervan op ons leven als mens. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten