vrijdag 6 januari 2017

Een tussendoortje - De dag happy beginnen

Wist je dat je eerste gedachten bij het wakker worden heel belangrijk zijn voor de rest van je dag. Wakker worden na een nacht slapen is telkens weer opnieuw geboren worden. Elke dag krijg je weer de kans om met een schone lei te beginnen en daarom zijn je gedachten bij het wakker worden heel belangrijk.

Wanneer je je dag begint met gedachten die je een goed gevoel geven wordt dit de basis voor je gedachtetrend van de hele verdere dag. Zelfs wanneer er zich in de loop van de dag iets minder leuks voordoet zal je veel sneller je focus weer kunnen richten op het goede, het mooie, het positieve.

Jenny Hoekstra heeft een aantal succesvolle mensen geïnterviewd en hen gevraagd hoe zij zich afstemmen op de nieuwe dag. Vanaf aanstaande maandag - 9 januari 2017 - kan je, zeven dagen lang, elke dag een interview van een van deze mensen beluisteren. Ik ben er zeker van dat elk van deze gesprekken boordevol waardevolle tips zitten om ook jou te leren je dag op een goede manier te beginnen.

Ik kan het je in ieder geval voor 100% aanraden. Het enige wat je hiervoor moet doen is je aanmelden via deze link  http://jennyhoekstra.nl/gratis-interview-serie en je gegevens invullen. Of je kan ook naar haar website gaan www. jennyhoekstra.nl en dan klik je bovenaan rechts op gratis interview serie.

Zeg nu zelf, is dit niet een goeie start voor dit nieuwe jaar. De meeste voornemens zijn inmiddels toch alweer afgezwakt, kans dus om er nieuwe te maken.

Geniet ze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten