zondag 21 februari 2021

Les 53 ~ Herhaling van de lessen 11-15. Met gedeeltelijke omzetting naar het Nederlands van het commentaar door Jezus.


 

Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het is mogelijk dat de herhaling van de lessen een beetje verwarring scheppen omdat ze minder gestructureerde aandacht vragen. Bekijk deze lessen in jouw eigen tempo, op jouw niveau. Je hebt dus wat speelruimte. 

Met de lessen heb je echter wel manieren om te oefenen geleerd. Ze kunnen jou nu ten goede komen. Gebruik die als basis. Kies bijvoorbeeld een moment aan het begin van de dag als je net wakker geworden bent, een moment rond de middag en een moment net voor het slapen gaan. En je kan ervoor kiezen om een aantal lessen gedurende de dag te herhalen. 

Denk gewoon beetje logisch na en wees je bewust hoe weinig het ego nodig heeft om zenuwachtig te worden bij verwarring en onrust.

Een Cursus in Wonderen is een zelfstudie, maak je geen zorgen over hoe een ander hiermee omgaat. Het enige wat telt is dat jij je les doet. Besteed enkel aandacht aan je eigen praktijk.

Ik ben degene die je kent als Jezus. Weet dat vergeving de belangrijkste les is wanneer er hobbels op de weg zijn. Toegewijd zijn aan het opmerken van fouten kan een hele dag verpesten.

We zien elkaar morgen terug.

1 opmerking: