maandag 12 april 2021

Les 103 ~ God, die Liefde is, is ook geluk. Met commentaar door Jezus.

 



Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Een van de grootste leugens die effect hebben op het collectieve bewustzijn is dat je bang moet zijn voor God.

Het is niet voor God dat je bang moet zijn, maar voor de angst zelf. Wellicht ken je de uitspraak (van Pres. Roosevelt bij zijn inauguratie) ‘er is niets om angstig voor te zijn behalve dan voor angst zelf’ en dat klopt. Angst geeft een misleidend gevoel, is een gedachte, een energie die het lichaam doordringt en ervoor zorgt dat alles in jou afgesloten wordt van liefde en ervan weggehaald wordt.

Maar angst wordt door jou zelf gecreëerd. Je denkgeest verzint verhalen die jou terroriseren. En al sinds je klein was heb je verhalen gehoord die jou schrik aanjagen. Telkens weer heb je dat naar beneden halend gevoel dat je gezondigd hebt, dat je slecht bent geweest, dat je iets vreselijks gedaan hebt, dat je niet oké bent.

Dat klopt niet en daarom voel jij je zo vreselijk. Je bent losgeraakt van de waarheid die liefde is, vrijheid, vreugde, geluk, God.

De verhalen van een boze God die hen slaat die niet doen wat hen verteld wordt is het zaaien van angst, net als de nieuwe verhalen van vandaag zijn. Het zijn nieuwe versies van de verhalen van weleer en houden iedereen in de lage frequenties van overleven: vechten, vluchten of verstijven. Het is een zeer primitieve staat van het menselijk lichaam-geest-bewustzijn.

Het is daarom belangrijk dat je deze dingen snapt. De woorden en zinnen die wij jou leren, tillen jou op boven het gedachtepatroon van vechten, vluchten of bevriezen dat de wereld van het ego is, de wereld van de dood. Een patroon dat zorgt voor ouderdom en angst en jou in de hel plaatst.

De liefdevolle, mededogende, vriendelijke en waarheidsgetrouwe bevestigingen die wij vragen voor jezelf te herhalen om jouw denkgeest te herstellen en af te stemmen op liefde zijn hiervan het tegenovergestelde. Ze spreken de waarheid en geven een goed gevoel omdat het de waarheid is.

Ik ben degene die je kent als Jezus. We zien jou morgen terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten