maandag 5 april 2021

Les 96 ~ Verlossing komt vanuit mijn ene Zelf. Met commentaar door Jezus.

 


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Verlossing is een gedachte in de Denkgeest van God.

De verbinding die je van nature uit met Liefde hebt heb je losgelaten.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat je op een zeker ogenblik in de eeuwigheid gekozen hebt om hier los van te staan.
Het lijkt erop alsof hiervoor gekozen werd in een of ander verleden, maar als je er eens goed bij stil staat is het dan niet zo dat je nog steeds en telkens weer voor afscheiding kiest? Is het niet zo dat je nog steeds kiest voor aanval?

Het is iets waar jullie allemaal moeten naar kijken als je denkt waarom je er toch voor gekozen zou hebben om niet lief te hebben, waarom je gekozen hebt voor dit moeilijk en uitdagend slagveld, waarom je hier niet meer wil zijn, dat je terug wil naar huis, terug naar liefde, terug liefhebben.
En dat kan, maar om naar huis te gaan moet je voor liefde kiezen.

Denk eens aan de momenten gedurende jouw dag wanneer je liefdeloze dingen zegt over jezelf, wanneer jij jezelf aanvalt, wanneer je een haatvolle gedachte hebt over iemand anders, wanneer je ongeduldig bent, oordeelt, boos, onzeker, angstig. Elk van die momenten stelt een blokkade op voor jouw terugkeer naar huis.

Je moet dus heel eerlijk zijn tegenover jezelf over hoe toegewijd jij bent aan jouw verlossing.

Velen zeggen dat ze naar huis willen, velen willen omarmd worden door God, maar kiezen er wel – duizend keer per dag – voor om liefdeloos te zijn voor zichzelf of voor een ander.

Sta hier eens bij stil! Welke keuzes maak je?
Kies je ervoor om naar je hart te luisteren en lief te hebben of kies je liever voor een afgescheiden gevoel met anderen?
Kies je er liever voor om je verlaten te voelen, aangevallen, oordelend, oneerlijk behandeld? Dat zijn allemaal de liefdeloze gedachten in jouw hoofd.

Het is mijn doel om jou te helpen je de waarheid te herinneren. Jou helpen herinneren dat jij de kapitein van je schip bent. Jou helpen herinneren hoe jij gebruik maakt van jouw denkvermogen.

Jij beslist elke dag hoe je gebruik maakt van jouw lichaam. Waar gebruik je het voor? Om verlossing na te streven? Om ware liefde na te streven, niet de romantische liefde van je wereld, maar de echte liefde? Kies je voor zelfacceptatie en acceptatie van je broeders en zusters. Kies je voor zelfexpressie. Waardeer je jouw talenten, ideeën en passie?

Ik ben degene die je kent als Jezus. Morgen praten we verder met jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten