dinsdag 6 april 2021

Les 97 ~ Ik ben geest. Met commentaar door Jezus.


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Dit is een heel krachtige les. Ze vertelt jou de waarheid over hoe jouw gedachten, en als je wil jouw gebeden, de wereld rondgaan naar al jouw broeders en zusters.

Net zoals jouw angst door de atmosfeer ook uitvergroot wordt, zo wordt ook de uitstraling van liefdevolle gedachten en overtuigingen groter.

Als jij je afstemt op de waarheid word jij een krachtige baken van liefde. De rimpeling gaat uit van jou naar en door iedereen en gelijk wie de minste bereidheid of ontvankelijkheid heeft om op die gedachte, dat geloof of idee af te stemmen pikt deze trilling op. Het zal lijken als een inspiratie.

Inspiratie (in spirit) betekent dat jij in de geest bent. En dat is nu precies wat in een situatie gebeurt met jouw gedachten en met de vibraties die eruit voorvloeien.

Wanneer jouw frequentie stijgt, door deze lessen te doen en door met een vergevende blik te kijken naar de wereld, word jij een bron van licht, liefde en hoop voor iedereen op deze planeet.

En hoe meer er onder jullie wondergericht denkend zijn – de duizenden mensen die allemaal deze lessen doen – hoe meer de hele planeet hiermee beïnvloed wordt. Wees daar maar zeker van!

Dat is wat een wonder is. Het is iets dat buiten de tijd treedt, dat de regels niet volgt die aangeleerd werden.
Wonderen zijn eerder dingen die jouw begrip te boven gaan. Je bent gekoppeld aan het lichaam, tijd, dood en angst. Dat is wat je gelooft. En door deze lessen te doen schakel je over naar het wondergericht denken dat jouw natuurlijk erfgoed is.

Ik ben degene die je kent als Jezus. We danken je dat je vandaag bij ons bent en dat je samen met ons en deze wonderen werkt zodat jouw planeet, maar ook jouw leven, doordrenkt wordt met licht en liefde door het beoefenen van vergeving. We zien je morgen terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten