donderdag 29 april 2021

Les 120 ~ Herhaling van de lessen 109-110. Met commentaar door Jezus

 


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Jullie doen het allemaal heel goed. Velen voelen zich aangemoedigd door de lessen op deze manier te doen. Daarom ook hebben we dit wezen geïnspireerd om dit te doen omdat deze materie zo hard nodig is. Iedereen zou de kracht van de eigen denkgeest goed moeten begrijpen.

Het is belangrijk dat je weet dat afgeleid worden, op een dwaalspoor gebracht worden door de wereld, niet bevorderlijk is. Dit heeft al veel kostbare tijd verloren doen gaan.

We vragen jou om je naar binnen te keren en je af te stemmen op liefde. Laat je wrok los. Laat je angsten los. Laat die dingen los die jou geen goed gevoel geven. Wat dan overblijft is jouw ware Zelf zoals God dat geschapen heeft. Je hebt alleen maar een heleboel onjuiste overtuigingen boven op die waarheid gelegd.

Je weet dat die overtuigingen niet juist zijn omdat ze jou bang of boos maken, omdat ze leiden tot oordelen.

Eigen je jouw ware Zelf weer toe. Denk aan het idee dat jij door God geschapen bent als je je tijd neemt om te mediteren. Voel de betekenis van die woorden. Voel dit onveranderlijk en volmaakt bewustzijn dat je bent. Wordt een waarnemer van de beproevingen die je doorstaan hebt. Observeer ze. Laat het los en kom uit bij het zuivere, wijze Zelf dat jij in werkelijkheid bent, door Liefde met alles verbonden. Het is een prachtige ervaring en elke dag kom je er dichter en dichter bij.

Ik ben degene die je kent als Jezus en we zien je graag morgen terug.

1 opmerking: