vrijdag 16 april 2021

Les 107 ~ De waarheid zal alle misvattingen in mijn denkgeest corrigeren. Met commentaar door Jezus.

 


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

En ja, de waarheid is de werkelijkheid. De waarheid is jouw ware natuur. Je voelt je niet helemaal top als je niet op dezelfde lijn zit met de waarheid. Je voelt een gemis, je voelt je depri. Het wordt jou duidelijk gemaakt dat je niet op dezelfde golflengte zit.

De waarheid is eeuwig en altijd. De waarheid gaat de strijd niet aan voor haar gelijk. De waarheid is waar of je het nu gelooft of niet.

Het is belangrijk om dit in je achterhoofd te houden.

Ruzie maken met anderen is niet wat de waarheid doet. Ze heeft ook jouw verdediging niet nodig. Ze wacht in alle rust af tot ze gerespecteerd wordt.

Ontspan vandaag dus, wetende dat als je ontspannen en rustig bent, als je vertrouwt op je eigen innerlijke leiding en op het proces waar je in zit, je niet hoeft te stressen over elk klein dingetje. Je herinnert je dat de waarheid onveranderlijk waar is en dat ook blijft. En of je het nu zegt of niet, of je het nu gelooft of niet, je zal haar vinden.

En als je haar gevonden hebt is alles stil, kalm en rustig. Je deint op dezelfde golflengte mee.

Onthoud dus in jouw strijd met argumenteren en discussiëren dat de waarheid niet voor zichzelf hoeft te vechten, dat ze altijd beschikbaar is en dat je haar kan vinden.

Ik ben degene die je kent als Jezus. We zien je morgen terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten