vrijdag 3 december 2021

Les 338 ~ Ik ondervind uitsluitend de gevolgen van mijn gedachten. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Dit is een van de belangrijkste lessen die je echt dagelijks kunt gebruiken om jezelf te verlossen van lijden: het zijn alleen je gedachten die je pijn doen.

Als je naar iemand anders kijkt en veroordeelt zal je pijn voelen.
Als je naar de wereld kijkt en oordeelt dat dit niet oneindig is zal je pijn voelen. Elke keer dat je naar iets kijkt en een onwaar of liefdeloos oordeel over dat ding hebt zal je pijn voelen.

Vandaag willen we dat je echt begrijpt dat al je lijden door jezelf is gecreëerd. Dat als jij je slecht voelt je een liefdeloze gedachte hebt gehad over jezelf, iemand anders, een plaats, ding of ervaring over het verleden, heden of toekomst.

Dus wat een krachtige, krachtige les is dit. Het wil zeggen dat jij kapitein bent over jouw lot. Je kunt er vandaag voor kiezen om op elk moment en op elke manier gelukkig te zijn. Je kan dat. Het vraagt slechts discipline.

We begrijpen dat je overtuigingen in je hoofd hebt die ervoor zorgen dat je beoordelingen maakt die onbewust lijken, maar ze zijn niet onbewust. Je kiest altijd wat je doet, ook al ben jij je niet bewust bent van die keuze.

Maar naarmate je sterker en sterker wordt in je oefenen zal je leren dat jij je geest kunt richten naar waar jij maar wilt, zal jij je realiseren dat je een gedachte niet hoeft te hebben en dat je een andere kan kiezen. En je kiest dan een andere omdat die vorige gedachte je een slecht gevoel gaf.

Dat slechte gevoel zegt jou dat je afdwaalt van het goede spoor, dat het liefdeloos is en niet Gods wil dat jij op deze manier denkt. Dat God niet op deze manier denkt en gezien jij gemaakt bent naar het beeld van God jij ook niet zo zult denken. Je staat jezelf daarom toe om terug te keren naar vrede.

En in die vrede krijg je toegang tot informatie waartoe je geen toegang had in de lage frequenties van je oordeel.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten