woensdag 29 december 2021

Les 364 ~ Dit heilige moment wil ik U geven. Neemt U het in handen. Want U wil ik volgen, in de zekerheid dat Uw leiding mij vrede geeft. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Door steeds meer te denken in de richting van liefde zal je ook steeds meer liefde naar je toetrekken. Wanneer je je geest wijdt aan het tegenovergestelde van liefde - wat afscheiding is – neem je er steeds meer afstand van.

Daarom dit idee om je over te geven aan het Goddelijke, aan de leiding van je hogere zelf, anders genoemd de Heilige Geest of Goddelijk Bewustzijn. De leiding waar je altijd toegang toe hebt.

Wanneer jij je hart en geest overgeeft aan liefde, je de intentie hebt je leven te wijden aan liefde en vraagt om jou de weg te laten zien, om jou te laten zien hoe jij je weg kan vinden in deze moeilijke wereld, dan krijg je hiervoor de nodige begeleiding, al zal die anders klinken dan de leiding die je gewend bent als je zelf stuurt.

Als je bijvoorbeeld heel graag de controle hebt over dingen zou de begeleiding die je krijgt er een kunnen zijn van een nieuwe vriend die heel ontspannen en gemakkelijk in de omgang is en die je laat zien hoe je de controle los kunt laten. En je staat er misschien niet bij stil dat dit komt vanuit leiding van het Goddelijke, maar dat is het wel. Deze persoon komt in je leven met een andere zienswijze, met een ander waardesysteem, een andere manier van zijn en laat jou zo zien dat jouw manier om controle te hebben over dingen jouw keuze is.

Weet dus dat de begeleiding die je zal krijgen, als jij jezelf aan liefde wijdt, op een niet verwachte manier kan komen, in de vorm van nieuwe relaties, nieuwe vriendschappen, een nieuwe baan, een toestroom van geld, een verlies van geld... 

Het betekent openstaan voor nieuwe kansen, nieuwe gesprekken, nieuwe inspiraties.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten