woensdag 22 december 2021

Les 357 ~ De waarheid beantwoordt elk beroep dat we doen op God door eerst met wonderen te reageren en dan tot ons terug te keren om zichzelf te zijn. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

De nadruk blijft liggen op vergeving van je broeders.

In deze wereld heb je veel bezigheden. Je hebt fitnessactiviteiten, financiële bezigheden, amusement ... en al deze dingen vind je belangrijk.

Wij willen dat je weet hoe belangrijk je vergevingsoefening hier is.

Wanneer je een stap terug doet van het kleinste oordeel kies je voor een wonder. Dan kies je ervoor om wondergericht te zijn. Dat betekent dat je bewust en met je gehele vrije wil ingaat tegen wat het ego wil dat je doet.

Het is de krachtigste manier om het ego te ontkrachten.

Er bestaan op deze planeet veel spirituele oefeningen die allemaal vrij te kiezen en te gebruiken zijn. Maar wij willen dat je ook begrijpt dat het met je volle bewustzijn gebruiken van je vrije wil om te voorkomen dat je oordeelt, een stap terug te doen uit die haatdragende relatie met je broeders, de krachtigste manier is om je eigen denkgeest te transformeren.

Met dit boek heb je de middelen gekregen om je denken om te zetten naar iets wonderbaarlijks.

Alle glimmende dingen in deze wereld die er altijd zullen zijn, zullen je blijven uitdagen, verleiden, je vragen om ermee te spelen. En je moet weten dat je mag en kan genieten van je leven. Je kunt je passies volgen en leven zoals je zou willen leven, maar voeg er vergeving aan toe. Begrijp hoe echt krachtig dit geschenk voor jou is, het is een geschenk van God.

Net zoals het oordeel van het ego je duisternis brengt, wordt er licht gebracht door vergeving.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten