zondag 5 december 2021

Les 340 ~ Vandaag kan ik vrij van lijden zijn. Met een deel van het toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Misschien zeg je dat je vandaag niet vrij kan zijn van lijden omdat je nog een hypotheek lopen hebt die moeilijk af te betalen is of een partner waar je niet meer van houdt of je lichaam dat niet meer meewil of ….

Wij zeggen dat als je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt de dingen waar je naar kijkt zullen veranderen. Wat zich nu heeft gemanifesteerd komt voort uit eerder gemaakte keuzes, overtuigingen en ideeën.

Je kan nu accepteren wat is en er vandaag voor kiezen om je te concentreren op dit moment en op de liefde die in alle dingen aanwezig is.

Dit wezen heeft een boek geschreven met de titel ‘Love and a Map to the Unaltered Soul’ en in dat boek wordt liefde opnieuw gedefinieerd want je werd misleid over wat liefde is en hoe liefde eruitziet.
Het leven dat door je lichaam pulseert is liefde.

Liefde hoeft niet te gaan om een andere persoon, plaats, ding, object of ervaring. Jij bent een demonstratie van liefde omdat je leeft. Je bent gecreëerd. En alleen al in dat wonder zou je dankbaar moeten zijn.

In plaats van te jammeren over je leven, kun je op dit moment je leven vreugdevol leren waarderen en dankbaar zijn en kan vandaag de dag zijn dat je besluit om je levenssituatie te veranderen door te kijken naar jouw lijden.
Je kunt vandaag je lijden stoppen door te accepteren dat wat is een demonstratie is van je denkproces en van de overtuigingen die je hebt. Dit doe je via vergeving. En je zal onmiddellijk de vruchten plukken van de verandering van je denkgeest want je lijden stopt onmiddellijk zodra je stopt met oordelen over wat er in je leven gebeurt.

Weet dat jij de kapitein van je schip bent, de schepper van alles wat je ervaart.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten