dinsdag 7 december 2021

Les 342 ~ Ik laat op alles vergeving rusten, want zo wordt vergeving mij geschonken. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die jij kent als Jezus.

Het universum weet wat jij wil, waar je van houdt, wat in jouw belang is. Jij moet alleen maar uit de weggaan.

Het enige wat je moet doen is jouw voet van het pedaal van het oordeel halen, het loslaten door vergeving, zodat je kunt versnellen op het door jou gekozen pad.

Het pad dat je koos, voor je in fysieke vorm op deze planeet kwam, is gebouwd samen met jou, je gidsen, leraren en de ervaringen die je al had en waarmee je aan de slag wou gaan. Er werd een plan voor je leven gemaakt om je elke gelegenheid te bieden los te laten wat je niet dient en uit te breiden naar dat wat liefde is.

Elk ding dat je bent tegengekomen gaf jou de kans om keer op keer vergeving in de praktijk te brengen.
Het blijft komen om jou de kans te geven om vergeving te beoefenen en niet om op dezelfde plek te blijven, wat gebeurt als je doorgaat met oordelen.

Je bent hier niet gekomen om keer op keer het verleden te ervaren, maar om te leren omgaan met die dingen die in je denkgeest leven. Het zijn de dingen die vaak vertegenwoordigd worden door je geboortefamilie.

Je geboortefamilie is een groot deel voor je vergevingspraktijk. In de loop van de tijd moet je tot vrede komen met alle leden van je familie. Als je die vrede bereikt hebt ben je klaar met de zaken waarvoor je gekomen bent. Dan kun jij je wenden tot dat wat je wilde creëren.

Als je een gelukkige relatie hebt met je familie dan was dat niet jouw opdracht in deze incarnatie. Maar als het lastige en moeilijke relaties zijn begin er dan aan.

Begin met je vergevingswerk want je kunt niet echt vooruitgaan naar de meest magnifieke toekomst, naar een gelukkige droom zolang die relaties niet vergeven zijn.
Je hebt hiervoor gekozen omdat het op de een of andere manier bij je paste en voor velen van jullie is het een grote bewustwording dat een aspect van jouzelf past bij die wezens die je zo hard veroordeelt.

Draai het dus om, elke keer dat je merkt dat je een familielid ergens van beschuldigt en vraag jezelf dan af of jij ook zo bent.
Op een dag zal je beseffen dat je net zo bent als zij, dat het er misschien alleen een beetje anders uitziet. Dat jullie hetzelfde zijn.
Daarom vergeef ze zodat jij zelf vergeven wordt.

Deze vergevingsoefening is een krachtig genezingsproces die we keer op keer in herinnering brengen omdat de oefening van het ego oordeel is.

Keer op keer en op een dag zal je het echt horen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten