vrijdag 10 december 2021

Les 345 ~ Vandaag bied ik niets dan wonderen aan, want ik wil graag dat ze tot mij terugkeren. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die jij kent als Jezus.

Het is jouw taak om wondergericht te worden. Dat betekent dat je in plaats van dat je haat, afscheiding en angst aanbiedt, je liefde en verbinding geeft.

We herinneren je er ook aan dat dit niet fysiek hoeft te gebeuren. Het moet in eerste instantie in je eigen denken gebeuren.

Je houdt dus in de gaten wat je denkt over mensen, wat je voelt over mensen, waar je bang voor bent met betrekking tot mensen. Daar moet dan het werk gedaan worden. Daar wordt het wonder gecreëerd. In een wonderbewust zijn.

Op de genezing van het denken hoeft geen fysieke handeling te volgen. Als je denkgeest eenmaal is genezen, volgt het gedrag vanzelf.

Als je niet van gedachten verandert, zal je gedrag eerder zorgen voor stress en tegenstellingen omdat als je op een meer spirituele manier handelt terwijl je niet op die manier denkt dit een conflict in de geest veroorzaakt. Je dwingt jezelf om je te gedragen op een manier waarin je niet gelooft.

Dit is wat mensen in jouw wereld doen: men beoordeelt wat men doet, maar men beoordeelt niet wat men denkt. En men ziet niet dat het denken het gedrag daadwerkelijk verandert.

Je ziet het bijvoorbeeld aan iemand die zijn eetgewoonten probeert te veranderen. Men gaat gelijk naar het effect, met andere woorden naar het voedsel dat men kiest en dat het lichaam zwaarder heeft gemaakt en proberen daar het effect te veranderen.

Maar als je wilt afvallen of aankomen, laten we zeggen dat je ondergewicht hebt en je wilt wat aankomen - en we gebruiken dit voorbeeld omdat dit een onderwerp is waar velen van jullie in geïnteresseerd zijn -verander dan eerst je gedachten. Begin bijvoorbeeld te kijken naar films, documentaires of video's over de dingen die je zou willen bereiken.

Misschien kijk je een video over iemand die een heel goede atleet is. Jij, die geen goede atleet bent, kent die wereld helemaal niet. Maar als je bijvoorbeeld fitter wilt worden kan je beginnen met het bekijken van informatie en leren van mensen die fit zijn omdat het duidelijk is dat dit iets is dat je niet geleerd hebt en daarom niet weet hoe je dit moet doen.

Dus als je niet je geest herprogrammeert door nieuwe informatie in te voeren, als je dus niet je ‘software herwaardeert’ zal je denkgeest terug willen naar wat het altijd deed en altijd bekend was. Waarom? Omdat dit de weg van het ego is en het ego zoekt geen verbetering.

Als je dus ongezonde gewoonten hebt geleerd zie je in je ongezonde gedrag de keuze van het ego die, om de een of andere reden, voor het ego logisch is.

Bedenk dat het doel van het ego is om het lichaam in leven te houden, maar daarom niet om gezond te zijn. Het kan je op lange termijn eigenlijk niet in leven houden en heeft een zeer kort termijn-gericht aspect van bewustzijn. Voor het ego is het dus ‘er staat eten voor mijn neus. Ik ga het opeten, want over een uur is er misschien geen eten meer.’ Heel kortzichtig, bang en een op angst gebaseerde overtuiging. Heel primitief.

Een meer ontwikkelde geest met een hogere frequentie weet dat er overal voldoende voedsel is en dat er nu niet teveel gegeten moet worden om er op lange termijn niet de gevolgen van te hebben. Hij weet dat er eten beschikbaar is en kan daarom een beetje eten. Als hij weer honger heeft zal hij weer een beetje eten en hoeft zich niet vol te proppen.

Nu oordelen we niet over de mensen die een gewichts- of voedselprobleem hebben. Jullie samenleving is erg vervormd rond dit onderwerp en velen zijn misleidt door de marketingsystemen.

Maar wat we wel willen dat je weet is dat het wonder in je hoofd begint.
Begin dus daar. Begin met het veranderen van je gedachten over die onderwerpen die niet liefdevol zijn en die niet in overeenstemming zijn met het grotere goed die je de komende tijd zou willen veranderen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten