maandag 20 december 2021

Les 355 ~ Er komt geen eind aan al de vrede en vreugde en aan alle wonderen die ik zal schenken wanneer ik Gods Woord aanvaard. Waarom niet vandaag? Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het is absoluut noodzakelijk dat je inziet dat het jouw keuze is.

Het gaat altijd om jouw keuze. Het is altijd jouw keuze geweest. Het lijden dat je ervaart is jouw keuze. Misschien herken je de kracht van je oordelen hierin niet volledig. Misschien herken je niet de kracht van je angsten en hoe je hieraan toegeeft. Maar het zijn jouw keuzes. Het zijn jouw creaties en het zijn die dingen die je waardeert. Maar als je ze niet op prijs stelt kan je ze ook laten gaan.

Een deel in jouw denkgeest wil niet lijden en wil niet oordelen. Toch doe je dat.
Het is een van die aspecten die een hele uitdaging vormen om te accepteren, omdat je  precies datgene krijgt wat je wil.

Vandaag vragen we je te kiezen voor het meest gezegende gevoel ter wereld, namelijk vrede, geluk, vreugde, liefde. Het gevoel van een niet-verwarde denkgeest. Het gevoel van een denkgeest die terugkeert naar zijn natuurlijke verbinding met het goddelijke in plaats van toe te geven aan oordelen en angsten.

Kies voor liefde en je zal je beter voelen. Kies morgen weer voor liefde en je zult je beter blijven voelen.

Het ego wil geen vrede, wil geen liefde. Het wil oorlog en afscheiding. Dat geeft jou een veilig gevoel van  afgescheidenheid van God en alleen jij kan die scheiding ongedaan maken door voor liefde te kiezen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten