zaterdag 11 december 2021

Les 346 ~ Vandaag omhult Gods vrede mij en vergeet ik alles, behalve Zijn Liefde. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Misschien doet deze les je denken dat je vandaag moet stoppen met je leven dat je normaal leidt. Maar dat is het niet.

Je kunt gewoon doorgaan met je dagelijkse taken en je bestaan terwijl je jouw denkgeest de hele dag richt op het eeuwige. Dit zorgt ervoor dat er geen angst meer in je denken sluipt, omdat angst altijd met tijd te maken heeft of met het lichaam dat ook tijdelijk is.

Wanneer jij je dus begint te concentreren op Gods liefde, die eeuwig is, altijd aanwezig en altijd bestaand, schommelt jouw stemming niet meer heen en weer omdat je niet langer gefocust bent op de op tijd gebaseerde ego-gedreven droom waarin je leeft.
Je stijgt echt boven het slagveld uit en wordt wondergericht naarmate jij je concentreert op Gods Liefde.

Dit gaat niet over een weergave in een fysieke vorm in jouw wereld, maar over die eeuwige verbinding die je hebt met Al Dat Is.

Dat is wat we aan de hand van al deze lessen ontwikkeld hebben. We hebben ervoor gezorgd dat jij je geest weghoudt van het fysieke, niet als een oordeel erover, maar in een begrijpen dat het fysieke, nogmaals, het eindresultaat is van wat je gelooft en waar je je aandacht op richt.

Als je aandacht dus de hele tijd gericht is op het fysieke zul jij je niet prettig voelen. Je voelt je verward en angstig en dat is niet omdat het lichaam slecht is, maar omdat het tijdelijk is.

Maar jij bent dat niet. Je geest is niet tijdelijk. Je bent voor eeuwig een spiritueel wezen.

Er ontstaat dus een conflict wanneer jij je identificeert met het fysieke terwijl jouw ware aard gericht is op een hogere frequentie afgestemd in overeenstemming met God.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten