donderdag 30 december 2021

Les 365 ~ Dit heilige moment wil ik U geven. Neemt U het in handen. Want U wil ik volgen, in de zekerheid dat Uw leiding mij vrede geeft. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

We zijn bij de laatste les aangekomen en wat een goed werk hebben jullie dit jaar verricht. Misschien heb je ervoor moeten knokken, misschien heb je het een keer opgegeven of ben je heel erg toegewijd geweest en heb je geen dag gemist. En al die verschillende benaderingen zijn prima.

Maar het werk dat dit jaar is verzet en dat ook de komende jaren gedaan zal worden is werkelijk schitterend. Er zijn vele harten en geesten getransformeerd. Er is een frequentieverhoging gebeurd met degenen die dit jaar besloten hebben om de lessen van Een Cursus in Wonderen te doen.

De lessen zijn speciaal ontworpen om je hart en geest te openen voor liefde. En ieder die zich op dit pad heeft begeven heeft zijn liefdeloosheid gevoeld. Je hebt je oordelen gevoeld, je angsten, je verdriet, je bent meer over jezelf gaan zien dan je ooit hebt gezien en waarvan veel genezen moet worden.

Hoe wordt het genezen? Door te oefenen, door een stap terug te doen van oordeel en de wereld te vergeven. 

Onthoud dat de wereld het eindresultaat is van duizenden, miljoenen, miljarden gedachten, overtuigingen, ideeën van angst en liefde. Het is een mengelmoes van al die dingen. Met deze lering proberen we er het slechte uit te filteren en alleen het goede over te laten.
De wereld is een wereld van dualiteit. Dat betekent dat er licht en donker is, warm en koud, goed en slecht. Het demonstreert de afscheiding.

Nu concentreren we onze geest alleen nog op het goede, op het liefdevolle, op het mooie.

En nu je het nieuwe jaar ingaat, willen we dat je daar over nadenkt. Maak het jouw intentie om het komende jaar de wereld door vergevingsgezinde ogen te zien, om aardiger te zijn voor jezelf en anderen, om jezelf niet te offeren op het altaar van hen die niet het beste met je voor hebben, maar weet dat je op je innerlijke leiding kunt vertrouwen. Maak je gedachten zuiverder. Zie je tekortkomingen in. Zie in aan welke overtuigingen gewerkt moet worden en zet dit werk ook morgen voort. We zullen ook morgen bij je zijn.

We willen je bedanken voor je deelname aan deze geweldige reis. We danken dit wezen om ons werk via haar te laten doen. Ook voor haar was dit jaar een krachtig jaar, ze had geen idee waarvoor ze zich openstelde, maar ze is blij dat ze het gedaan heeft en zich heeft toegewijd aan iets waarvan ze wist dat het goed was.

Wijd ook jij jezelf dit komende jaar aan iets waar je van houdt, aan iets waarvan je weet dat het goed is en aan iets waarvan je weet dat het de wereld ten goede zal komen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal je snel weer spreken.

10 opmerkingen:

  1. Grote dank voor het steeds weer vertalen en delen van deze toelichtingen. Ik heb er veel aan gehad en zal er vast ook nog veel aan hebben.

    Een goed Nieuwjaar gewenst! 🍀

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je José. Voor jou ook het allerbeste voor het nieuwe jaar.

      Verwijderen
  2. Ik sluit me bij de vorige spreker aan!
    Dank je wel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hartelijk dank, kunnen deze lessen hier volgend jaar nog es herhaald worden svp, alvast mijn dank

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste Jan, dat was ik niet van plan, maar je kan ze altijd hier terugvinden dus als je er behoefte aan hebt gewoon naar de dag en maand gaan en hupakee

      Verwijderen
  4. Dank je wel voor al deze boodschappen van Liefde ❤️❤️❤️

    BeantwoordenVerwijderen