dinsdag 16 maart 2021

Les 76 ~ Ik sta onder geen andere wetten dan die van God. Met commentaar door Jezus.


 

Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het ego vindt deze les absoluut niet leuk!

Wat ook belangrijk is, is dat het niet nodig is dat je deze lessen begrijpt. Je hoeft er niet mee akkoord te gaan. Je moet ze alleen in praktijk brengen omdat er in jouw samenleving zoveel wetten en regels zijn en jij erdoor sterk geïndoctrineerd bent. Hierdoor is er een grote angst in jouw denkgeest ontstaan die in relatie staat tot al die wetten, wetten van de regering, wetten van de belastingen, verkeersregels, parkeerregels, wetten die gelden in de lokale samenleving, allemaal wetten, wetten en nog eens wetten.

Al die regels en wetten zijn gemaakt met het doel jou los te koppelen van de waarheid dat jij onder geen andere wet staat dan die van God. En wanneer je dit echt begint te geloven, te weten en ernaar te handelen als waar, zal je het bewijs van die waarheid zien. Je zult ontdekken dat jij omstandigheden en mogelijkheden schept die de wetten van jouw samenleving het hoofd bieden. Je noemt ze een wonder en dat is nu precies wat de wetten van God jou te bieden hebben. Ze geven jou de mogelijkheid wonderen te verrichten. Door dit aan te tonen herken je de waarheid van wat je geleerd hebt.

Het is echter niet de bedoeling dat je deze lessen leert om te pronken dat je wonderen kan verrichten. Een wonder moet je niet zien als iets wat jij vorm gegeven hebt. Je laat het beter door jou heen werken, gestuurd door leraren uit hogere sferen die weten wat in het hoogste belang is van iedereen. Doe dus enkel datgene wat jou inspireert. Heb vertrouwen in jouw begeleiding. Weet dat er dingen zijn die op de oppervlakte goed lijken, die je zou doen als je geïndoctrineerd bent door de wetten van de wereld, maar die misschien niet werken voor het welzijn van iedereen. Vertrouw op jouw leiding en op jouw inspiratie en weet dat, ook al lijken deze lessen, met jouw huidig bewustzijn, onwerkelijk, ze spreken de waarheid. Je staat onder geen andere wetten dan die van God en uiteindelijk zal je inzien dat dat de waarheid is.

Voor nu, doe de lessen. Leer jezelf dit nieuwe idee aan en weet dat enige weerstand hiertegen natuurlijk is omdat je gewoon bent onder zoveel verschillende wetten te staan waar je ook in gelooft.

Er komt een tijd op jouw planeet dat de wetten van God veel zichtbaarder zullen zijn. Samen werken we aan die dag!

Ik ben degene die je kent als Jezus. We zien jou morgen terug.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten