dinsdag 23 maart 2021

Les 83 ~ Herhaling van de lessen 65-66. Met commentaar door Jezus.

 


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Terwijl we de lessen herhalen en er een aantal dingen toegevoegd zijn om de les verder uit te leggen zal je wellicht merken dat sommige zinnen moeilijk te onthouden zijn.

We raden je aan om deze zinnen ergens op een klein blaadje papier te noteren en bij jou te houden en als je dan merkt dat je iets denkt dat de vrede van jou wegneemt, bijvoorbeeld een collega die een beetje op jouw zenuwen werkt, haal dan het briefje boven en lees de suggesties.
Of je gaat bijvoorbeeld naar de bank, je merkt dat er minder geld op de rekening staat dan je dacht en je voelt die steek van angst, ga dan even zitten , neem je papiertje, lees het en weet dat als je terugvalt in de frequentie van angst of wrok, je ruzie wil maken met God, je maakt ruzie met het doel dat je vooropgezet had, namelijk vergeven en liefde.

Maak gebruik van de vooropgestelde ideeën en suggesties van vandaag. Gebruik jouw papiertje wanneer je onvrede voelt. En leer hierdoor, als er bijvoorbeeld boosheid opkomt en je getriggerd wordt, dat je in plaats van dat gevoel verder te voeden, in plaats van die angst verder te voeden, je kan kiezen voor vrede, voor liefde, dat het de bedoeling is om Gods Wil voor jou na te streven ongeacht je bankrekening, ongeacht je collega.
Deze dingen hebben niets te maken met het grotere doel waarmee je nu kennis maakt.

Ik ben degene die je kent als Jezus. We zien je morgen terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten