zaterdag 20 maart 2021

Les 80 ~ Laat me zien dat mijn problemen zijn opgelost. Met commentaar door Jezus.


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Dit is een van die lessen die voor jouw ego hard aankomen.

Je kent wellicht de stellingname die zegt dat de oplossing voor een probleem niet gevonden kan worden op hetzelfde niveau, op dezelfde frequentie van bewustzijn als waarin het probleem gecreëerd werd. Dit is wat deze les ook zegt.

Als je op dezelfde frequentie van het probleem blijft kan je de oplossing niet vinden. Als je dus heel stellig kan zeggen dat de oplossing gevonden is dan sta jij je bewustzijn toe te stijgen naar het niveau waar die oplossing is.

Logisch gezien is er voor elk probleem een oplossing. Het is duidelijk dat alles opgelost kan worden. Maar waar staat de oplossing in relatie tot degene die het probleem heeft? Ligt de oplossing niet buiten het gebied van het bewustzijn? 
We willen dat je nadenkt over dit concept.
Het niveau van het bewustzijn ligt op dezelfde frequentie van het probleem. Wij willen jou naar de frequentie van de oplossing brengen.

Weet dat je niet bij die frequentie kan komen als je bezig blijft op het niveau van het probleem. Til je bewustzijn omhoog en aanvaard dat het niet anders kan dan dat het probleem opgelost is en vind dan de oplossing. Zo werkt de waarheid.

Ik ben degene die je kent als Jezus. We zien je morgen terug.

3 opmerkingen:

  1. Maar hoe til je je bewustzijn omhoog?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Telkens je de keuze voor de liefde maakt, telkens je voor de Heilige Geest, die in jouw denkgeest aanwezig is, kiest. Je wordt je steeds meer bewust dat je liefde bent. Zoals in de les staat: je hebt de verlossing voor jezelf aanvaard door het probleem naar de oplossing (de liefde, de H. Geest) te brengen.

      Verwijderen