woensdag 31 maart 2021

Les 91 ~ Wonderen worden gezien in het licht. Met commentaar door Jezus.


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het is echt belangrijk dat je de kracht van de denkgeest begrijpt. Een denkgeest die gericht is op de waarheid brengt wonderen voort. Een geest die gefocust is op illusies zorgt voor dood, ziekte, angst, vernietiging.

Jouw samenleving besteed veel tijd aan het lichaam. Zolang men gefocust is op het lichaam, op zijn feilbaarheid, op ziekten, dat soort dingen, neem je niet op een wonderbarende manier waar en breng je dus ervaringen van lagere frequenties tot leven.

Wanneer je tegen jezelf zegt dat je boven je lichaam staat, dat het lichaam niet is wie jij bent, dat jij de bezielende kracht bent, dat je verbonden bent met het goddelijke, dat je het vermogen hebt om wonderen te ervaren en te zien, verhef jij jezelf boven het slagveld, boven het geloof in het lichaam en zijn dood, de veroudering en verval van het lichaam en houd jij je bewustzijn in het licht en de liefde van de ene Schepper.

Je lichaam zal je geest volgen omdat jouw lichaam uit jouw geest is gemaakt.

De gedachten die deze samenleving van jou vraagt om aan vast te houden – angst voor de dood, angst om oud te worden, een beperkt geloof in het vermogen tot helen, in feite het geloof dat jij zelf niet in staat bent tot genezen – zijn giftige gedachten, overtuigingen en ideeën in jouw denkgeest die uiteindelijk bijdragen aan ziekte. Ze brengen precies dat tot stand wat je gelooft, namelijk dat je zwak bent, dat je lichaam onderhevig is aan onvolmaaktheid, dat je het niet kan vertrouwen.

Wat waar is voor jou wordt als fysieke realiteit gemanifesteerd. En het gaat niet alleen over het denken aan een auto en die dan krijgen, maar denken en voelen hoe jij de weg vrij maakt naar jouw wonderbarende denkgeest.

Wat een zegen is het om dit te weten. Wat een wondermooi geschenk geef jij jezelf door elke dag de les te doen. Onthoud jezelf dus niet dit geschenk van de waarheid. Onthoud jezelf niet dit geschenk om je denkgeest te trainen waardoor je uiteindelijk meester over je eigen ervaring wordt.

Ik ben degene die je kent als Jezus. Morgen praten we weer met je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten