zondag 28 maart 2021

Les 88 ~ Herhaling van de lessen 75-76. Met commentaar door Jezus.

 


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

We danken jou opnieuw dat je elke dag met ons meedoet aan deze lessen.

Waarom danken wij jou? We danken jou want dat is mijn werk. Dit is altijd mijn werk geweest en het zal altijd mijn werk zijn om de geest wakker te schudden voor de waarheid over wat we zijn.

Jij bent een spiritueel wezen, voor eeuwig en altijd. Je bent een ongelooflijk krachtige schepper. Je bent gemaakt uit liefde, door liefde, voor liefde.
Wanneer jij jouw doel niet vervult om te creëren, om vrij te zijn, liefde uit te drukken, liefde te activeren, liefde te voelen, dan leef jij, laat ons zeggen, niet jouw werkelijke natuur.

Deze gedachte, dit idee van Gods wetten versus de wetten van de mens is voor velen van jullie een lastige gedachte omdat het niet te ontkennen valt dat jullie aan steeds meer wetten onderworpen worden. Als je alleen naar die wetten luistert zal jij je zeer beperkt voelen, heel klein, onder de duim gehouden door de onderdrukker.

Wanneer je aandacht besteed aan Gods wetten, die jou als een spiritueel wezen zien, dan spendeer jij jouw tijd, gedachten en energie aan tijdloze zaken.
Je bent niet geobsedeerd door het lichaam, wat het voor jou kan doen of dat het zo maar kan sterven. Je bouwt gezonde relaties op omdat je weet dat relaties met elkaar voor eeuwig zijn. Je geeft aandacht aan inspirerende gedachten over creativiteit omdat je weet dat creativiteit een natuurlijk aspect van jouw goddelijk zelf is. Je bent opmerkzaam, wanneer je begrijpt dat je een eeuwig spiritueel wezen bent ben je opmerkzaam voor die dingen die jou echt voeden.

Wanneer je gefocust bent op jouw lichaam, op de wetten van de samenleving en alle beperkende overtuigingen die jouw vrijheid aantasten, zal jij je niet zo goed voelen, niet echt geïnspireerd, geen voortuitgang voelen.

Je hoeft die overtuigingen, ideeën en wetten niet op te heffen. Je hoeft alleen maar je aandacht te richten op de ideeën en concepten die in deze tekst vervat zijn. Ze tillen je op naar het rijk van de vrede, de wereld waar je gebruik kan maken van ongekende kennis, kennis waartoe je in de lagere fysieke wereld van 3D geen toegang toe hebt omdat je niet op dezelfde frequentie zit.

Wanneer je dus Gods wetten volgt zal jouw leven volkomen anders worden.

We moedigen jou aan je idee over jezelf te verhogen.
We moedigen jou aan om te luisteren naar jouw innerlijke leiding, om je hart te volgen.

De wetten van de wereld zeggen jou dat je als kunstenaar de kost niet kan verdienen, dat je niet vrij kunt zijn, dat je geen leven van geluk en vreugde kan leiden.
De meesten onder jullie weten hoe het voelt als je daarnaar luistert.

Maar als je naar Gods wetten luistert, als jij je hart en je innerlijke leiding volgt om een fantastisch leven te leiden, om jouw werkelijke doel te vinden, om jouw verruimde bewustzijn te ervaren, zal je het wonderbaarlijke verschil ervan voelen.

We vragen jou daarom om vandaag te kijken waar je de wereldse wetten van schaarste, dood en aanval volgt.
Verander dan jouw denken in de andere richting en volg Gods wetten van liefde, vrijheid en zelfexpressie.

Morgen praten we verder me jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten