dinsdag 4 mei 2021

Les 125 ~ In stilte ontvang ik vandaag Gods Woord. Met commentaar door Jezus.

 


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het is belangrijk om af en toe een moment van rust te nemen en dan bedoelen we niet met je benen lang uitgestrekt op de bank een boek lezen of met je telefoon bezig zijn (wat de bezigheid tegenwoordig is als men wat tijd heeft), maar echt even tijd nemen, recht zitten, handen op de schoot, voeten naast elkaar, ogen dicht en gewoon stil zijn. Stil zijn en luisteren, want de meesten hebben het zo druk dat we niet gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren.

Dit heeft dit wezen in staat gesteld om als kanaal te gaan fungeren. Ook zij deed de lessen en door het beoefenen van vergeving werd haar denken steeds rustiger en stiller. Niet helemaal stil. Er is nog steeds wat ongemak waar ze aan werkt, maar haar denken verstilde zodanig dat ze kon luisteren. Ze wijdt haar leven om een perfect communicatiemiddel voor God te zijn. Dat is wat ze wilde zijn. Al het andere was niet meer zo interessant. Ze was op een plek gekomen waar de verleidingen van de wereld haar niet meer konden boeien. Het is geen leven van een monnik geweest. Vele dingen heeft ze uitgeprobeerd. Vele dingen heeft ze gedaan die de maatschappij haar opdroeg en het had haar bijna vernietigd tot ze besloot om hier afstand van te nemen. De echte transformatie begon.

We verwachten van jullie niet dat je hetzelfde doet als dit wezen. Ze heeft haar bepaalde opdracht en wij hadden samen een bijzondere historie. Dit werk stond voor haar, bij manier van spreken, in de sterren geschreven.

Elk van jullie kan nog steeds en zonder ophouden op zoek gaan naar idolen. Sommigen zullen ook nog veel dingen najagen. Je kan dat allemaal achterna zitten, je verlangen nastreven, maar neem ook elke dag de tijd om deze lessen te doen. Ze zullen duidelijkheid geven over de reden waarom je doet wat je doet. De intentie zal beginnen veranderen, het zal niet langer een ego gedreven passie zijn, maar een afstemming op je ware doel.
En mogelijk is het doel nog steeds hetzelfde, maar de intentie ervan en de frequentie ervan zullen veranderd zijn. Niet zozeer meer als een bron voor verheerlijking, maar vanuit het hart.

Neem dus tijd voor de stilte, geliefde. Het is belangrijk. Rustgevend en je zal ervan genieten.

Ik ben degene die je kent als Jezus. We praten morgen weer verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten