zaterdag 8 mei 2021

Les 129 ~ Voorbij deze wereld is een wereld die ik verlang. Met commentaar door Jezus.



Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

De uitdaging op deze planeet wordt in deze tijd steeds groter.

Iedereen kan het voelen en voor velen is het een wankel, onstabiel kaartenhuis geworden. Of dat nu omwille van een baan is waar je elke dag naar toe moet en waarvan je denkt: ‘Mijn God, moet ik dit nog 20 of 30 jaar volhouden?’, terwijl je hart breekt bij de gedachte hieraan.
Of je zit vast in het verkeer naar je werk en raakt gefrustreerd als je de groene velden en de vele bomen ziet en het verlangen er is om onder een boom te zitten en uit te rusten.
Of het loopt niet zo lekker in je gezin waar je kinderen voortdurend bezig zijn met hun apparaten, je partner God weet waar is en je beseft dat de droom die jou was voorgehouden een grote leugen is.
Of omwille van ziekte, vermoeidheid, ontgoocheling of gewoon ongelukkig zijn. Deze misvorming begint meer en meer op te vallen en wordt ook steeds minder draaglijk.

Deze les is voor jou! Ze laat jou weten dat je niet hoeft deel te nemen aan de wereld die jou aangeleerd werd. Je bent accuraat onderwezen hierin. Dit moet je om te beginnen, accepteren. En als je dit accepteert, kan je er ook iets aan doen. Daarom is het zo’n aanrader om bij deze lessen te blijven.
Ook al heb je het moeilijk met de langere tijd die gevraagd wordt om eraan te besteden en lijkt het alsnog een last die toegevoegd wordt aan een toch al niet zo makkelijk leven.

Maar vertrouw er maar op, het zal steeds makkelijker worden als je doorgaat met deze lessen.
Je leert in te zien dat je bij drama’s betrokken bent geraakt waar je niet langer bij hoeft te zijn.
Je ziet in waar je liefdeloze keuzes voor jezelf maakt.
Je doelstelling wordt duidelijker.
Je ziet waar je beïnvloed wordt door mensen om je heen en waar je wel of niet een compromis mee sluit.
Om er maar een paar te noemen.

Nu ben je meestal nog gehoorzaam door je geconditioneerde opleiding. En daarom zijn deze lessen zo belangrijk. Je wint er je soevereiniteit mee terug! Je eist je eigen denken weer op. Je verwijdert al het liefdeloze, beangstigende en materialistische dat door andere orden werd ingeprent.

We kunnen jou zeggen dat er van deze kant enorm veel van jullie gehouden wordt. We zijn met velen om te helpen. Je wandelt samen met fantastische leraren als je deze lessen volgt. Niet alleen ik, maar vele andere wezens zijn behulpzaam bij de verschuiving en verandering van het bewustzijn op jullie planeet.

We moedigen daarom van harte aan om door te gaan met de lessen en om je te richten op een leven van vreugde, geluk en liefde. Het is mogelijk. Voor jou en voor iedereen.

Ik ben degene die je kent als Jezus. Ik spreek je morgen terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten