zondag 16 mei 2021

Les 137 ~ Wanneer ik genezen word, word niet ik alleen genezen. Met commentaar door Jezus.




Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Genezing is een van de grote mysteries in jouw wereld. Je bent gehersenspoeld in een fysiek en materieel geloof van de wetenschappelijke methode. Genezing die plaatsgrijpt door het beoefenen van vergeving heeft volgens de westerse medische wereld geen zin omdat die ervan uitgaat dat het lichaam de regie in handen heeft en de oorzaak is van het disfunctioneren ervan. Het lijkt alsof er zonder enige reden iets fout gaat waar men aan ten onder kan gaan.

De basis van de westerse geneeskunde is dat het lichaam het begin en het einde is. Er wordt niet gevraagd naar de manier van leven of naar de gevoelens, maar men kijkt naar het effect en zien dit als de oorzaak.

Wanneer je kijkt vanuit het juiste perspectief is het duidelijk dat de denkgeest oorzaak is van en dat het lichaam de denkgeest volgt. Om dus het lichaam te genezen moet eerst het denken genezen worden. Zo simpel is het en het is de waarheid. Zo werkt het.

De westerse geneeskunde onderdrukt met medicijnen slechts de symptomen. Het resultaat hiervan is de laatste jaren duidelijk te zien. Je ziet een samenleving die steeds zieker wordt.

Medicijnen hebben niets te maken met gezondheid of genezing, maar is eerder een vergiftiging van het lichaam.

Zoals deze les beschrijft komt genezing tot stand wanneer het denken getransformeerd wordt. Wanneer het denksysteem veranderd wordt, wordt er gekeken via een andere projector die jou alles toont wat jij over jouw leven ervaart.

En dat is wat een wonder is, het is de verandering van denksysteem, de beslissing om voor liefde te kiezen in plaats van voor angst. De beslissing om voor liefde te kiezen in plaats van voor angst zet de verandering van een gebeurtenis in gang. Dat kan dus jouw lichaam zijn, het lichaam van iemand anders, een relatie.

Het westerse medicijnmodel dat het instrument van het ego is, ziet iedereen als losstaand van elkaar. Het is een overtuiging van de driedimensionale materiële wereld. Daarom schiet de farmaceutische industrie zoveel tekort omdat ze niets met genezing te maken heeft.

Echte genezing komt voort uit de denkgeest. Echte genezing gebeurt bij diegene die ziek is en die zich realiseert dat dat precies is wat er verlangd wordt en het zijn deze onbewuste verlangens die aangepakt moeten worden.

Wellicht reageer je nu dat dit niet zo is, dat je bijvoorbeeld echt niet verlangde naar die voedselvergiftiging. Toch is dit precies wat overeenkomt met overtuigingen over jezelf. Het is een match met jouw zelfhaat. Het stemt overeen met jouw angst, met het mishandelen van jezelf op welke manier dan ook. Ergens in jou is er een frequentie die overeenstemt met de aandoening.

Als je in de spiegel kijkt en denkt of zegt dat je haat wat je ziet is dat een gedachte met een heel lage frequentie. Het is een agressie, je kan het zelfs godslastering noemen.
Velen in jullie westerse maatschappij geloven dat er niet van hen gehouden wordt, dat men niet aantrekkelijk is en daarom waardeloos. Dit soort gedachten creëren een ziek lichaam. Er wordt iets gecreëerd om jezelf te straffen omdat je niet van jezelf houdt.

Bovendien als je geneest, geef je ook een geweldig cadeau aan de wereld van jouw broers en zussen en niet alleen aan jezelf.

Ik ben degene die je kent als Jezus. Ik zie je morgen terug.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten