zaterdag 22 mei 2021

Les 143 ~ Herhaling van de lessen 125-126. Met commentaar door Jezus.

 




Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Mocht je het een beetje moeilijk hebben met hoe je deze lessen moet doen dan herinneren wij je er even aan dat je inmiddels al meer dan 100 trainingslessen hebt gehad en je vast en zeker voor jezelf kan zien wat werkt en welke discipline het beste bij jou past.

We geven jou een beetje eigen verantwoordelijkheid. Het is zo’n beetje als de eerste keer dat je fietst met extra steunwieltjes aan de zijkant. Het voelt misschien nog wat onzeker als je vader of je moeder het zadel loslaat, maar je hebt je zijwieltjes.

Zo is het nu ook, je hebt al voldoende ervaring en kan teruggaan naar een les en de aanwijzingen daarvan volgen. Je hebt de hele dag de tijd om vrij je keuze te maken wat je gaat doen met jouw denken.

Je mag er zeker van zijn – ook al is er misschien wat twijfel – dat je zonder probleem het goede zult uitzoeken. Een aantal lessen resoneren goed en zijn ook opgenomen in jouw denkpatroon en als er momenten zijn waarop je het wat moeilijker krijgt omdat je door het denken van het ego getriggerd wordt, pak dan je boek Een Cursus in Wonderen, ga een halfuurtje zitten en kijk nog eens naar de waarheden die je tijdelijk was vergeten.

Een Cursus in Wonderen wordt nu je pijnstiller, je medicijn tegen angst, je hulpmiddel om te slapen. Weet dat de enige bijwerking ervan wonderen zijn.

Ik ben degene die je kent als Jezus. Morgen zie ik je terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten