donderdag 6 mei 2021

Les 127 ~ Er is geen liefde dan die van God. Met commentaar door Jezus.

 


Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Er is geen liefde dan die van God. Deze waarheid verlicht het hart en de geest van iedereen die een poging doet dit te geloven.

Op jouw planeet Aarde denkt men dat er verschillende soorten liefde bestaan: de liefde van een ouder voor een kind, de liefde die een muzikant voor muziek heeft, de liefde tussen een man en een vrouw.

Toch moet je weten dat ware liefde onveranderlijk is.

De basis van de wereld is afscheiding. Het is de standaardinstelling ervan. Jij bent echter geboren uit liefde. Hierdoor heb je het gevoel hier niet echt thuis te horen.
Omdat jij gemaakt bent uit liefde, door liefde, voor liefde en jouw innerlijke leiding hiermee in verbinding staat, weet je dat er iets mis is gegaan als je naar de wereld kijkt. Hoe meer je kijkt naar de dingen die op de planeet gebeuren, hoe slechter jij je voelt, tenzij je geconcentreerd bent op de liefde van God, de liefde die eeuwig en onveranderlijk in jou is.

Je koos ervoor je ervan af te scheiden en beseft de waanzin als je om je heen kijkt. Je bevindt je op een rare, gekke plek.

Toch moet je voor jezelf nagaan hoezeer je er nog onderdeel van wil zijn. Vraag jezelf af of dit het leven is dat je wil. Wil jij je leven doorbrengen met het achtervolgen van de commerciële systemen waarin je bent opgegroeid of wil je liever de reis terug naar huis maken in een leven die op dezelfde lijn ligt als de liefde, een onoverwinnelijke, onveranderlijke eenheid met de liefde van God.

Ik ben degene die je kent als Jezus. Ik zie je morgen terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten