zondag 30 mei 2021

Les 151 ~ Alle dingen zijn een weerklank van de Stem namens God. Met commentaar door Jezus.

 




Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het thema, dat niemand kan oordelen op grond van onvolledig bewijs, is een kerngedachte waar echt naar gekeken moet worden.

Als je iets ziet op televisie, op facebook, YouTube, waar men doordraaft over iets dat men haat en mensen aanzet tot geweld, strijd of wat dan ook, dan is dit gesteund op de genadeloze oordelen uit het ego-bewustzijn. Het zijn de grillen van het ego op zijn slagveld en enkel gericht op de dood. Je ziet het bij moord, bij huiselijk geweld, bij de vernietiging van het milieu, … .

In zijn pogingen te nemen en te krijgen wat het wil, vernietigt het ego alles wat storend is op zijn pad. Bij zelfdoding vernietigt het zelfs zichzelf. Een ongetrainde denkgeest kan bijzonder gevaarlijk zijn. Een ego-geest die losgelaten wordt op de wereld kan alles vernietigen.

Dit is iets wat je, als je deze lessen doet, moet inzien en goed begrijpen, dat je niet weet waarnaar iemands verleden hem of haar toe drijft. Je weet niet door welke slechte gedachten men vanuit het bewustzijn van het ego gekweld wordt. Je kent de pijn en het lijden niet waarin iemand leeft. Je weet niet wat de aanzet is. Je weet het niet. Je weet amper wat jouw eigen gedrag drijft.

Het is dus goed om niet zo snel iemand anders aan te vallen omdat men iets doet wat jij niet leuk vindt. Het is goed om op je eigen pad te blijven. Om je te concentreren op het beter worden van jezelf. Om jezelf te koesteren. Om jouw geest te trainen en te zien hoe liefdeloos hij kan zijn. Om de liefdeloze gedachten, overtuigingen en ideeën op te geven. Om je te richten op vrede, mededogen en vreugde. Om een vol leven te leiden. Om te investeren in je eigen leven. Want dat is het enige dat je echt kan leven. Door je te bemoeien met het leven van een ander verspil je enkel jouw eigen leven.

Als je in jezelf investeert, je geest verheldert, als je dit meest krachtige creatieve middel traint, zijn er geen grenzen meer. Dan kan je alles. Wonderen wordt de manier van jouw leven. Het is duidelijk een betere manier dan meedogenloos te oordelen over anderen.

De reguliere mediasystemen zijn ontworpen om jou te laten oordelen. Het zijn systemen die erop gericht zijn jou klein te houden en makkelijk bestuurbaar.

Wij willen dat je krachtig en onbeheersbaar wordt, dat jij je verbindt met het goddelijke, dat jij je laat leiden door liefde en een revolutie van liefde op deze planeet leidt.

Ik ben degene die je kent als Jezus. Ik zie je morgen weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten