maandag 8 november 2021

Les 313 ~ Laat een nieuwe waarneming nu tot mij komen. Met een gedeelte van het toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

De waarneming die jij ervaart is jouw interpretatie van een wereld die je ziet door lenzen die, door de overtuigingen in je geest, vervormd zijn.

De waarheid is dat dingen gebeuren. Er zijn mensen die de weg oversteken, mensen worden geboren, mensen sterven. Op die dingen wordt een verhaal gelegd.

We willen dat je begrijpt dat er nog een waarheid is waarmee jij je kunt verbinden, maar hiervoor moet je bereid zijn om jouw waarneming te laten genezen. De overtuigingen in je geest heb je als waar geaccepteerd. Je handelt ernaar omdat je erin gelooft.

De Heilige Geest bemiddelt tussen jouw bewustzijn en het Christusbewustzijn. De Heilige Geest begrijpt dat er vervormingen zijn en Hij kent de waarheid. Hij fungeert als een brug tussen die twee.

Het is niet aan jou om te weten hoe dit in z’n werk gaat. Wat je wel moet begrijpen is dat je bereid moet zijn om je waarneming te laten helen door het beoefenen van vergeving. Door vergeving erken je niet te begrijpen wat er gebeurt. Je vergeeft de persoon die boos op je is. Je erkent dat die boosheid op een of andere manier deel uitmaakt van je eigen bewustzijn die zich aan jou nu openbaart ook al weet je niet precies waar dit vandaan komt. Maar die bewuste bereidheid om die waarneming te laten genezen zal je vrede brengen.

Nogmaals, je hoeft het proces niet te begrijpen. Wat je moet begrijpen is dat jij deze overtuigingen in jouw denkgeest hebt en je ernaar kan handelen door gebruik te maken van je vrije wil. Je gebruikt nu die vrije wil om die overtuiging aan te bieden zodat het genezen kan worden en je de dingen anders leert zien.

En niet alleen zul je de dingen anders gaan zien. Als jouw waarneming geheeld is zal ook de wereld veranderen. Zo ook leer je begrijpen hoe het wonder werkt. Jij geeft aanleiding tot wat er in je ervaring gebeurt. En wanneer je van gedachten verandert, wanneer je bereid bent om te genezen van je misvattingen zal ook de wereld mee veranderen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten