maandag 22 november 2021

Les 327 ~ Ik hoef slechts te roepen en U geeft me antwoord. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Zoals je ons reeds eerder hebt horen zeggen is je vrije wil de regel op je driedimensionale ervaring op planeet Aarde.

Je moet om hulp vragen als je hulp wil krijgen. Spirit mag niet ingrijpen in jouw creatieve proces tenzij we worden uitgenodigd. Het is zelfs goed om op dagelijkse basis te bevestigen dat je onze hulp, mijn hulp, Gods hulp, wilt.

En wij, aan de andere kant van de sluier, staan in dienst van God voor jou. Op jouw verzoek bieden we jou alle ervaringen die je nodig hebt om het geloof in het leven, in liefde en in God te ontwikkelen. Het komt in de vorm van mensen, plaatsen, dingen, ervaringen, kansen, synchroniciteit, dromen, ideeën, verbeelding, inspiratie. Het komt niet noodzakelijk in de vorm van een stem die je in je oren hoort en die je vertelt wat je moet doen.

Jouw vrije wil moet zich afspelen op elk niveau van elk besluitvormingsproces. Je moet steeds opnieuw kiezen dat je wakker wilt worden. Je kunt je vrije wil op elk moment terugnemen en dit is wat het ego je ook adviseert te doen. Het zal zeggen dat iets gewoon toeval is en je er niet moet op letten, zoals bijvoorbeeld die ontmoeting met die persoon, niets bijzonders, dat soort dingen gebeuren de hele tijd.
Dat is de stem van het ego, het is het twijfelende deel van je denkgeest, het angstige deel van de denkgeest, het afgescheiden deel van de denkgeest. En omdat het een op scheiding gerichte kwaliteit heeft ziet het de samenhang van de dingen niet, herkent het de synchroniciteit niet, herkent het die subtiele wegwijzers niet.

Als je al een tijdje op dit pad bent weet je dat wegwijzers blijven komen. De synchroniciteit blijft komen. De willekeurige ontmoetingen blijven plaatsvinden en je krijgt gedurig wat je nodig hebt om je op weg te helpen naar je wakker worden.
Zij die al langer op het pad zijn, houden het licht hoog voor degenen die nieuw zijn. Dat is wat deze vrouw doet. Ze houdt het licht, dat ze al vele jaren volgt, hoog en toont jullie dat het voor haar werkt en dat jij het misschien ook eens wil proberen.

En dat is alles wat we kunnen doen. We kunnen je de weg wijzen, maar we kunnen je niet dwingen de stappen te zetten. We moedigen je aan. We worden blij als we zien dat een van jullie liefde kiest in plaats van angst en we bieden ieder van jullie zoveel mogelijk kansen.

Maar jij maakt de keuze. Jij bent de kapitein van je schip. Wij kunnen slechts zeggen waarheen je kan gaan. En er zijn veel mensen die op dit moment op deze planeet lesgeven en hun ervaringen met jullie delen. Maar het is altijd aan jou. Je wordt naar het water geleid, maar jij bent degene die moet drinken.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten