dinsdag 30 november 2021

Les 335 ~ Ik kies ervoor mijn broeders zondeloosheid te zien. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Wanneer je deze zienswijze begint te oefenen, je broeder als zondeloos te zien... en als we je broeder zeggen, bedoelen we niet letterlijk jouw broer, al kan dat wel het geval zijn, maar het kan ook je zuster zijn, je moeder, je vader, een vreemde, een politiek figuur, een religieus figuur …

Telkens wanneer je deze vorm van vergeving oefent zal jij jezelf naar dezelfde maatstaf beoordelen. Daarom ook voel jij je slecht wanneer je over een ander oordeelt. Je legt jezelf die laagfrequente perceptie op.

Wanneer je iemand bekijkt vanuit een hogere frequentie, zoals de ander als een onschuldige te zien, zal jij het voordeel ervan voelen omdat jij die interactie hebt met je eigen bewustzijn.

Je denkt dat het de ander is die je vergeeft, maar in feite is het een zuivering in je eigen denkgeest. Je ervaart jouw eigen denkgeest, zowel als je lijdt als wanneer je vergeven hebt. Je ervaart nooit iets buiten jezelf. Je ervaart alleen jouw eigen bewustzijn of het nu een hoge of lage frequentie is.

Als het een lage frequentie is, bevind jij je op het slagveld van het ego, strijdend om te overleven.

Als je in de hogere frequentie bent, kijk je vanuit het standpunt van de Heilige Geest van waar je neer kunt kijken op het slagveld en ervoor kiest er niet aan mee te doen.

Op die plek ben je in vrede, boor je hogere regionen aan die jou informatie en instructies aanreiken.

Dus voor degenen onder jullie die meer contact willen met je gidsen en leraren, is vergeving de manier.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten