woensdag 17 november 2021

Les 322 ~ Ik kan slechts opgeven wat nooit werkelijk was. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Stel je eens voor dat elke keer dat je bang was, dat jij je niet verbonden voelde, beschaamd was of je schuldig voelde, niets van dat alles echt is. Dat niets van dat alles als werkelijk geregistreerd wordt door wat je Alles Wat Is zou noemen.

De enige dingen die echt zijn, zijn de dingen die God heeft en geeft zoals liefde, creativiteit, expansie, zelfexpressie, vreugde, geluk. Dit zijn de werkelijke dingen.

We willen daarom dat jij je gedurende je dag hier bewust van bent, dat het nastreven van je geluk, je vreugde, je creativiteit, je zelfexpressie, de uitbreiding van de liefde die je bezit een natuurlijke neiging is en werkelijk is. Ervaringen die je meeneemt naar een volgende of andere incarnatie.

Schuld, schaamte, angst, zorgen, negativiteit zijn dingen die jou weghouden van wat werkelijk is. Het zijn deze dingen waarvan men op jullie aarde zegt dat het echt is. De angst en het verraad. Toch is in feite dit wat je van de realiteit afhoudt.

Naarmate jij je geest meer en meer op de werkelijkheid focust, ben je minder gefocust op de materiële wereld en meer op de niet-fysieke wereld van creativiteit, liefde, vreugde, expressie. En zal je een meer echt leven leiden.

Immers, als je kijkt naar wat ‘mens zijn’ is, zijn het deze niet-fysieke dingen die je het meeste voeden. Liefde, creativiteit, vreugde, geluk. Geen materiële dingen, toch?

Breng jezelf daarom in afstemming met het eeuwige. En in die afstemming zul je meer vrede voelen, meer vreugde en minder angst en zorgen.

Angst en zorgen komen naar boven als je in het rijk van het fysieke bent: angst voor de dood, angst geld te verliezen, angst gekwetst te worden. Houd daarom je denkgeest boven het slagveld.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten