vrijdag 12 november 2021

Les 317 ~ Ik volg de mij aangewezen weg. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Iedereen heeft de mogelijkheid om de informatie te horen over hoe het denken getransformeerd kan worden.

Je blijft het ontvangen. Het komt naar je toe in de vorm van een boek, via iemand die zijn verhaal vertelt, in een droom. Er zijn zoveel mogelijkheden om je over te geven aan Gods Wil voor jou.

Dit staat haaks op de wereld van het ego. Het ego wil zich niet overgeven aan iets. Toch raak je tijdens je leven steeds meer gedesillusioneerd omdat het verhaal van het ego niet voldoet aan de illusie over wat het zal zijn, over het nieuwe lichaam, het nieuwe vriendje, de nieuwe auto, de nieuwe baan, het nieuwe land waarin je woont, het grotere huis, het maakt niet uit. Het stelt je uiteindelijk teleur. Het is een desillusie.

Je gelooft nog steeds in de illusies, maar ze voeden je niet meer zoals vroeger en uiteindelijk komt er een moment van overgave. En in die overgave kan het zijn dat je op je knieën valt, dat jij je er bewust van wordt dat het zo niet verder kan en vraag je om jou de weg te tonen, vraag je om een betere manier waardoor er ruimte kan komen en je de juiste manier inderdaad hoort.

Het blauwe boek dat je hebt is een middel. Het brengt jou naar jouw verlossing. Er zijn andere manieren en andere routes, er zijn verschillende wegen naar de hemel. Maar als dit werk je aanspreekt dan heb je het middel om je doel te bereiken.

Gebruik het, hou ervan, geniet ervan en vertrouw erop dat je leven jou laat zien waar je aan moet werken. Elke dag kan het naar je toekomen en er zal dan iets zijn waarvan je weet dat het niet echt goed voelt, waarvan je weet dat het niet klopt. Het zal zich uiten in negatieve emoties zoals verdriet, depressie, schuldgevoel, schaamte of angst.
Begin de dag niet alleen verlangend naar de vreugde die die dag zal brengen, maar aanvaard ook datgene wat minder is. Het volgende project, het volgende stukje vergevingswerk waar je moet aan werken.

En blijf optimistisch en weet dat je weer een kans hebt voor een geweldige ervaring. Het is uitdagend en vermoeiend. Maar als je eenmaal de middelen hebt gevonden om het doel te bereiken kan het alleen maar steeds beter gaan.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten