woensdag 10 november 2021

Les 315 ~ Alle geschenken die mijn broeders geven, horen mij toe. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Dit is een voorbeeld van kwantumkennis waar men niet bewust van is door de programma’s die opgemaakt zijn volgens de Newtoniaanse wetenschap van oorzaak en gevolg.

Als iemand op deze planeet iets positiefs doet dan profiteert iedereen ervan.

Als je iets positiefs doet, profiteert iedereen op de planeet ervan. In die zin is het gemeenschappelijk. De illusie van de afscheiding is precies dat: een illusie. 

Je moet weten dat jullie allemaal verbonden zijn. Het is als bijen in een bijenkorf. Geen enkele bij werkt voor zichzelf. Elke bij in de korf werkt aan het welzijn van de hele korf.

Kan jij je voorstellen hoe een bijenkorf eruit zou zien als alle bijen gedreven werden door hun persoonlijke agenda en enkel doen wat ze zelf willen. De kleintjes zouden het niet overleven en de koningin zou niet kunnen produceren waardoor er geen voedsel voor de winter zou zijn.

Het doet ons een beetje denken aan jullie samenleving.

Jouw interne begeleiding is als de bijenkorfleider. De bijenkorfleider, die je God zou kunnen noemen, is een bewustzijn dat zich bewust is van wat er moet gebeuren, dat zich bewust is van wat jouw sterke punten zijn, wat jouw plaats is in de verlossing van de wereld is en zou moeten zijn. En als je luistert naar die leiding wordt je geleidt naar de juiste plek.

Dat zijn deze lessen. Die gaan erom je kleine ik uit de weg te ruimen en jou te begeleiden naar je grote ik, naar wat Gods wil voor jou is. Gods wil voor jou is ook jouw wil voor jou. Wat God voor je wil zal je gelukkig maken en wat jou gelukkig maakt is goed voor iedereen en is goed voor de wereld.

Nu heb je een ongelukkige wereld omdat iedereen streeft naar de verkeerde dingen, maar toch met een overtuiging dat men gestuurd wordt, maar het is een begeleiding naar de rand van de afgrond door trainingsprogramma's waarvan ook jij onderwerp bent.

Dit nu is een nieuw trainingsprogramma. Het zuivert de denkgeest en het is een programma op basis van vrijwillige deelname. Je leert hoe je kan denken en hoe te handelen om bij manier van spreken het noorden terug te vinden. Als een kompas dat geen ruzie met zichzelf maakt maar constant naar het noorden wijst. Als je naar het westen wilt, is dat jouw keuze, het kompas blijft naar het noorden wijzen.

Net zoals je begeleidingssysteem je altijd naar Gods wil voor jou wijst. Als je ervoor kiest om het anders te doen, raak je verdwaald. Dat voelt als straf, maar is het niet, het is het natuurlijk gevolg van het niet luisteren naar de begeleiding.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten