zaterdag 13 november 2021

Les 318 ~ In mij zijn middel en doel van de verlossing één. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Jullie zoeken voortdurend buiten jezelf naar bevrijding, maar de verlossing is ingebouwd in je DNA, in de specifieke persoonlijke structuur van je lichaam en geest.

Je hebt alles gekregen wat je nodig hebt om vrede te bereiken. Dit word je gegeven via jouw begeleidingssysteem, het gevoel in jezelf. Wanneer je dus geluk ervaart, vreugde, op gelijke hoogte staat met wat goed voelt, dan zit je op het goede spoor voor verlossing.

De terugkoppeling van de geest met de eenheid, met heelheid is wat de wereld nodig heeft voor de redding ervan.

Zolang iedereen nog angst kent, zich schuldig voelt, anderen beschuldigd, verandert de wereld niet. De transformatie die je planeet doormaakt, moet een collectieve transformatie zijn, al zal jouw wereld veranderen als jij je opnieuw herenigd. Als de geest weer één wordt, gericht is op liefde, verandert je hele ervaring.

Velen willen een collectieve shift en dat is ook wat wij willen. We proberen zoveel mogelijk wondergerichte mensen bijeen te verzamelen omdat iemand die gericht is op liefde veel krachtiger is dan iemand die op dezelfde lijn van de angst zit. Angst vernauwt, beperkt, isoleert. Liefde is expansief, breidt uit, is creatief.

En dat is wat we zoeken. Duizenden en duizenden mensen die hun hart en geest openen, die weigeren weerloos te zijn, weigeren om aan te vallen en vrede en vreugde naar deze tijd willen brengen. Jullie natuurlijke erfenis.

We moedigen jou vandaag aan om alles wat slecht voelt los te laten en opnieuw te kiezen. Kies voor gezondheid. Kies voor het leven. Kies voor liefde. Kies ervoor dit prachtig geschenk dat je gekregen hebt uit te breiden.

Ik ben degene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten