vrijdag 19 november 2021

Les 324 ~ Ik volg slechts, want ik wil niet de leiding. Met een beetje van het toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Het ego houdt niet van deze les omdat het ego de leiding en de controle wil hebben.

Deze les suggereert je te luisteren naar jouw richtinggevende leiding.

Naarmate je meer vertrouwd raakt met deze leringen, begrijp je ook dat je overgeven aan leiding het pad is naar een vredig leven.

Je kan je leven ook leiden met je ego aan het stuur, maar het zal je niet naar vrede brengen. Het kan je financieel leiden tot een zeer succesvol leven. Het kan je een opwindend leven geven, maar niet naar een vredig bestaan.

Velen hebben tot nu toe een bewogen leven gehad met scheidingen en allerlei andere capriolen. Maar je bent niet op zoek naar opwinding.

De leiding die je van nature in je hebt en die duidelijk gehoord kan worden als het gekwebbel van de ego-geest enigszins is getemperd is, brengt jou naar de plek waar je wil zijn.

Waar wil je heen? Waar je gelukkig bent, waar je vrij bent, waar je kunt omgaan met gelijkgestemde mensen.

Het ego neemt je mee op duizenden lange en omslachtige reizen en je bent vrij om je leiding niet te volgen. Je bent vrij om te doen wat je wil. Er wordt zoveel van je gehouden dat je de vrije wil hebt gekregen om alles na te jagen wat je wilt najagen.

Maar als je de jacht moe bent, een beetje gedesillusioneerd, uitgeput of gefrustreerd, begin dan naar je innerlijke leiding te luisteren.

Het komt in de vorm van je gevoelens voor dingen, in een vorm van ‘dat ziet er echt interessant uit’, in de vorm van ‘ik kan niet stoppen met aan dit specifieke onderwerp te denken’, in de vorm van synchroniciteit van het ontmoeten van mensen die precies datgene hebben waarnaar je op zoek bent – die nieuwe baan, nieuwe informatie, een nieuwe relatie.

Ontspan daarom en luister naar je leiding. Het zal je veel tijd besparen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten