donderdag 25 november 2021

Les 330 ~ Ik zal mezelf vandaag geen pijn meer doen. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

En natuurlijk doen al jouw oordelen, angsten en haatgevoelens jou pijn. Ze bezorgen je lijden en zorgen ervoor dat je een negatieve emotie voelt omdat je bent afgestapt van je natuurlijke erfenis die in lijn is met de liefde van God en die er was toen je werd geschapen. Het is nog steeds aanwezig, maar alleen verborgen door de vervormingen in je geest die je ontwrichten en angstig maken.

Doe jezelf vandaag geen pijn door te oordelen of bang te zijn. Beloof jezelf vandaag, wanneer je op je sociale-mediaplatforms bent, dat je geen angst, haat, woede zult delen of iets dat niet inspirerend, liefdevol of gewoon schattig is - die kittenvideo's doen wonderen omdat ze mensen van hun zorgen en angst verlossen in een moment van vreugde.

Zorg ervoor dat als je iets op sociale media plaatst, het iets informatief is, al geven wij de voorkeur aan het vrolijke, inspirerende en blije om de propaganda tegen te gaan die in je hele samenleving oordeel en haat verspreidt. Zorg ervoor dat jouw berichten een hogere trilling hebben waarbij jij je, als Jezus jouw post zou lezen, op je gemak zou voelen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten