zondag 14 november 2021

Les 319 ~ Ik ben gekomen voor de verlossing van de wereld. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Dit klinkt als een groots plan, nietwaar, dat je gekomen bent voor de verlossing van de wereld. Toch is dit waar.

En je blijft komen voor de verlossing van de wereld. Elke incarnatie die je ooit hebt is voor jou de kans om de wereld te verlossen door het transformeren van je eigen denkgeest naar een absoluut totale liefdevolle entiteit.

Dit is wat nodig is om af te studeren voor dit onderricht. De aarde is een plek waar je leert liefhebben. En daar gaat het om.

Dus zij die niet weten hoe lief te hebben of zij die getuige zijn van zichzelf in niet liefdevolle relaties, als je begrijpt dat er nog aanpassingen nodig zijn, het is oké. Je bent hier om dit werk te doen. Je bent hier om te leren het los te laten zodat het niet langer weerspiegelt wordt in je toekomst.

Elk van jullie moet ervoor kiezen datgene los te laten wat lijden veroorzaakt. Lijden is de indicator dat iets liefdeloos is. Liefde doet nooit pijn.

Dit is een van de belangrijkste dingen die je moet onthouden tijdens je reis naar liefde. Liefde veroorzaakt geen lijden. Het zijn alleen onjuiste aannames in de geest die pijn en lijden veroorzaken.

Leg dus geen lijdensverhaal op liefde. Vertel jezelf niet dat je moet offeren of lijden voor liefde. Dat hoeft niet zo te zijn. Opoffering en lijden zijn de illusies die door de samenleving aan liefde zijn toegevoegd. Het is niet waar en het is niet nodig. Je kunt volledig en gelukkig liefhebben en toch volledig vrij zijn in jouw eigen unieke creatieve stijl.

Hou van jezelf. Hou van je vrienden. Hou van je gezinnen. Hou van je geliefden. Hou van iedereen, ook van degene die je gek maakt met een slecht gedrag omdat ze geen liefde kennen. De enige manier om ze te genezen is door ze liefde te sturen. Liefde, liefde, liefde.

Wij spreken je morgen weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten