dinsdag 16 november 2021

Les 321 ~ Vader, mijn vrijheid is in U alleen. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Velen die zich nu richten op deze leerstof hebben ook veel andere dingen geprobeerd.

Met deze leerstof geven we een richtingaanwijzer naar vrede waarin jouw begeleiding steeds duidelijker wordt.

We blijven jou eraan herinneren dat er constant begeleiding is. Toch vragen velen zich af waarom zij hun gids niet kunnen zien of horen, hoe het komt dat zij niet een doorgeefkanaal kunnen zijn.

Wij zeggen dat je de hele tijd verbinding hebt met jouw spirituele gidsen via jouw emotionele begeleidingssysteem.

Stel je het beeld voor van een moederschip dat communiceert met een kleine verkenningscapsule die op planeet aarde is neergedaald. Het moederschip ziet en weet waar je bent, wat er nadert, wat het beste is voor je veiligheid, voor je evolutie, het meest interessant en leidt de capsule via een goede gevoelsleiding. 

Zo ook zijn jouw goede gevoelens afkomstig van je gidsen en leraren die tot je spreken. En hoe meer je naar die begeleiding luistert, hoe luider, duidelijker en mondiger het zal worden.

Er zijn veel mensen die dit al een aantal jaren doen en door die rechtstreekse communicatie veel verschillende en mooie dingen gemaakt hebben zoals kunst, literatuur, muziek.

Wijd je dus aan deze oefening. Blijf dit doen - ook al ben je binnenkort klaar met deze lessen - en ook jij zult een meer duidelijke verbinding hebben met je gidsen en leraren die er altijd zijn om jou te helpen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten