zondag 21 november 2021

Les 326 ~ Ik ben voor eeuwig een Gevolg van God. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Voor een onrustige geest geeft dit idee een gevoel van opluchting. Je bent zoals God je geschapen heeft, je bent, zo je wil, een replica van de Vader. Dat wil zeggen dat je krachtig bent, een grote invloed hebt en je hebt de vrijheid gekregen om te creëren zoals je wilt.

Kijk naar het effect van jouw creatie. Net zoals God naar het effect van Zijn schepping kijkt en tevreden is, moet jij naar de effecten van jouw schepping kijken en je afvragen of je tevreden bent. Ben je tevreden met hoe je leeft? Ben je tevreden met wat je ervaart? Bent je tevreden?

Als je dat niet zo is, als je niet tevreden bent, ben je op de een of andere manier verdwaald geraakt. Op de een of andere manier ben je het spoor bijster geraakt. Je hebt niet geluisterd naar de innerlijke leiding die je duidelijk laat zien waar je heen moet.

Er wordt veel van je gehouden en met je onzichtbare navelstreng ben je nog steeds verbonden, ben je altijd in harmonie met liefde tenzij jij anders beslist.

Als je anders beslist, krijg je een negatieve reactie via die navelstreng die verbonden is met Liefde, met het Goddelijke, met Al Dat Is en in dat oordeel kun je voelen dat je ongelijk hebt. Het is geen fijn gevoel. Het is ontworpen om niet fijn aan te voelen zodat het je aandacht trekt.

Het probleem met de geprojecteerde wereld is dat je constant datgene wat binnenin jou is, buiten jezelf plaatst. Zo wordt deze wereld van afgescheidenheid in stand gehouden. Als je dus een negatief gevoel hebt, projecteer je het buiten jezelf en richt je het op iets of iemand anders.

Het is een vergissing in je waarneming. Je negatieve gevoel wordt veroorzaakt door je oordeel over wat je ziet. Je oordeel over wat je ziet is een vergissing omdat je iets ziet wat van jou komt. Je valt dus in feite je eigen geest aan.

Vandaag willen we graag dat je eens stopt met het oordelen over dat ene ding waar je voortdurend over oordeelt of het nu je lichaam is, je partner, de president, het milieu.
Wat het ook is, stop er vandaag mee, de hele dag en kijk hoe je je voelt.

Je zal je anders voelen omdat je teruggekeerd bent naar een frequentie van acceptatie. En die is meer in overeenstemming met liefde dan met oordeel.

Wanneer je frequentie stijgt, omdat je ophoudt met oordelen, krijg je meer toegang tot jouw goddelijke kracht die je gekregen hebt.
Wanneer je veroordelend bent koppel jij jezelf los van liefde.

Maar liefde is de bron van je kracht.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk toepasselijk op alles wat nu gebeurt. Al besef ik mij dat dit altijd en zolang toepasselijk is zolang ik nog met de ogen van het ego kijk...🤔🥰

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo is het inderdaad, José, en het is een troost en hulpmiddel als men zich hier bewust van is.

      Verwijderen