zaterdag 20 november 2021

Les 325 ~ Al wat ik denk te zien, weerspiegelt een idee. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Al wat je denkt te zien, weerspiegelt een gedachte. Dit is dus een grote uitdaging voor jou die geleerd hebt dat de dingen in de wereld jou overkomen en niet van jou afkomstig zijn.

Niemand die zich op het slagveld bevindt gelooft deze les. En ook velen van jullie kunnen deze les maar moeilijk geloven.

De enige manier waarop je dit kunt geloven is door te oefenen. Je oefent in het veranderen van je gedachten over iets en die verandering in je geest zal dit uiteindelijk weerspiegelen.

Als dit een objectieve wereld was, zou dat niet gebeuren, dan zouden je gedachten geen enkel verschil kunnen maken en zou je een slachtoffer zijn.

Maar je bent geen slachtoffer. Jij bent een schepper. Je bent gemaakt naar het beeld van God. Hier moet je vaak aan herinnerd worden en ook dat wat je in je wereld ziet iets weerspiegelt wat je wilt.

We zullen je een voorbeeld geven. Je ziet op je nieuwszender beelden van een ramp. Het raakt je en je bent vol afschuw, maar iets later stem je weer af om te zien hoe het gaat. Hierdoor kies je er wel voor om hieraan mee te doen.

Als je doet wat we van jou vragen en alleen kiest voor liefdevolle, vriendelijke, educatieve, opbeurende, inspirerende informatie kan jij je daar niet toe laten verleiden.

We moedigen je daarom aan om deze les aandachtig te oefenen en jezelf af te vragen wat je in deze wereld zoekt. Zoek je vrede, vreugde, creativiteit en zelfrealisatie of zoek je ruzie, frustratie, oorlog, slechte relaties en ongezond voedsel?

Kijk naar wat je verlangt en kijk naar wat naar je toe komt. Het proces van projectie is krachtig. Je hele wereld wordt gemaakt door het proces van projectie. 

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten