vrijdag 4 juni 2021

Les 156 ~ Ik ga met God in volmaakte heiligheid. Met commentaar via Tina Spalding

 



Deze woorden brengen vrede en vreugde in het hart, nietwaar? Want het is waar, wanneer je ziel deze woorden hoort, herkent ze de waarheid. Net zoals wanneer ze leugens hoort ze het kan voelen. Je hebt dit in je leven veel meegemaakt, waarbij je met iemand was en ze je een onwaarheid vertelden en je wist het. Je zou het kunnen voelen als een vorm van angst of angst in het hart, in het lichaam, de fysiologische reactie. Dat komt omdat je een waarheidsverteller bent - je bent een waarheids-genererende machine! En als je het niet eens bent met de waarheid, weet je dat. Je ziet het in je gedrag. Je hoort het in je woorden. Je voelt het in je ziekmakende lichaam.

En we willen dat je begrijpt dat degenen onder jullie die de positieve effecten van dit werk beginnen te voelen, deze dagelijkse rituelen die we samendoen - je lichaam geneest. Je lichaam wordt sterker. De energiesystemen en de zenuwuiteinden en de elektrische systemen van je lichaam worden sterker en daarom voel je je beter, omdat je op één lijn zit met de waarheid! Je weet dat dit de waarheid is - je kunt het voelen in de cellulaire structuur van je lichaam en je lichaam reageert omdat jij de schepper bent. Jij bent de Ene. Als je weet dat je veilig bent, als je weet dat je wordt geleid, als je weet dat, hoewel de dingen om je heen er nu misschien een beetje chaotisch uitzien, hier iets goeds uit zal voortkomen.

En zovelen van jullie hebben deze ervaring in het leven gehad waarbij je voelde dat er iets ergs was, maar jaren later zeg je: "Dat was het beste wat me ooit is overkomen!" En dat is de liefde die achter alle gebeurtenissen in jullie wereld zit. Het is moeilijk voor je te geloven dat als je deze chaotische maalstroom op je planeet ziet plaatsvinden, het de doodsstrijd is van een trieste samenleving. Het is de doodsstrijd van angst en jullie allemaal - ieder van jullie die deze oefening doet - elke keer dat je vergeeft, elke keer dat je liefhebt, genees je niet alleen je lichaam, je familie, maar je wereld, omdat het komt allemaal van jou.

 

Jullie zij de heilige Zonen en Dochters van God en geschapen naar Gods beeld en u bent machtig. Je maakt deel uit van dat wat alles is: het grote universele bewustzijn. Je bent er niet van gescheiden. Ook al denk je soms van wel; maar je wordt misleid in die gedachten. Weet dat God met je meegaat. Ik loop elk moment van elke dag met je mee en we leiden je naar het licht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten