zondag 27 juni 2021

Les 179 ~ Herhaling van de lessen 167-168. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

We zijn erg blij dat jullie allemaal nog steeds bij ons zijn om deze lessen te volgen. Deze lessen zijn transformerend, krachtig en speciaal ontworpen voor de westerse geest.

Jullie zijn allemaal op dezelfde manier geconditioneerd door verschillende systemen en jullie hebben nu de kans om je mentale en emotionele soevereiniteit terug te eisen.

Daar gaat het ons hier om. Het gaat erom jou weer in verbinding te brengen met je ware aard, namelijk liefde.

Dit is gemakkelijk te bereiken ondanks de worstelingen die je zult doormaken, ondanks de problemen waarvan je denkt dat het deze cursus is die ze veroorzaakt.

Het is in dit heilige moment, in dit moment, nu, dat je kiest, dat je kiest voor liefde of angst.

We willen dat je begrijpt dat dit geweten is door de systemen die in jullie wereld spelen. Ze weten dat wanneer je voor liefde kiest je opstaat en contact maakt met je ware bron van inspiratie, kracht en liefde. Ze weten ook dat wanneer je bang bent, je losgekoppeld, gedesoriënteerd en veel gemakkelijker te besturen bent.

We begrijpen dat er bepaalde strategieën op stapel staan in jullie moderne technologische domeinen die van invloed kunnen zijn op het werk van dit specifieke kanaal.

Wees niet bang! Blijf in een staat van liefde. Blijf in een staat van positiviteit. Blijf op een plek waar goedheid is; waar waarheid is en waar je, als jij je afstemt op goedheid en waarheid altijd de goede manier zult vinden.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten