maandag 14 juni 2021

Les 166 ~ Aan mij zijn de gaven van God toevertrouwd. Met commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

De gaven van God zijn inderdaad kostbaar! Het zijn, zoals we gisteren al zeiden, dingen zoals je creativiteit.

Hoe gebruik jij je creativiteit? Zet je het opzij als iets waardeloos omdat je schoolsysteem je zo heeft opgeleid?
Gebruik je het en uit je je unieke karakter door je creativiteit?

Je creativiteit kan van alles zijn: een prachtige tuin, het trainen van een huisdier door middel van innovatieve ideeën en manieren, het kan zich op vele, vele manieren manifesteren. Creativiteit, jij die je unieke verbinding met het Goddelijke door jezelf uitdrukt, is een van de grote geschenken die aan jullie allemaal zijn gegeven.

We willen jou er nu aan herinneren hoe weinig creativiteit wordt gewaardeerd in jouw samenleving, hoe jou wordt geleerd het intellect te waarderen boven creativiteit, hoe jou wordt geleerd hard werken te waarderen boven creativiteit.

We willen dat je jezelf vandaag de vraag stelt: hoe negeer of gebruik ik mijn creativiteit; is er een manier waarop ik die kan vergroten?

Misschien, als je je computer wat eerder op de avond uitzet, heb je meer tijd om je creativiteit te onderzoeken. Misschien, als je niet luistert naar je financiële angstgedachten, zul je een beetje geld uitgeven aan die verf of aan die creatieve uitlaatklep waar je tegenop zag, omdat het je een beetje gaat kosten om op te zetten.

We willen dat je begrijpt dat wij tot jou spreken, Spirit spreekt tot je door je creativiteit in welke vorm dan ook. Als je van koken houdt, van schrijven, van schilderen, van zingen, van dansen, het maakt niet uit welke vorm jouw vorm is, maar zorg ervoor dat je dingen creëert, dat jij je ideeën, je unieke standpunt in welke vorm dan ook naar voren brengt, zodat je het met je broeders en zusters kunt delen.

Dit is slechts een van de geschenken die het Goddelijke je heeft gegeven. Je bent hier gekomen met deze geweldige innerlijke wereld, maar de samenleving waardeert alleen de buitenwereld: de auto die je rijdt, het geld dat je verdient, het lichaam dat je tentoonstelt.

Wij willen dat jullie allemaal meer tijd gaan doorbrengen met je creativiteit. Luister naar de muze!

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal je morgen weer zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten