zondag 6 juni 2021

Les 158 ~ Vandaag leer ik te geven zoals ik ontvang. Met commentaar via Tina Spalding.

 




Dit is de grote projectie - de grote projectie die deze wereld voor je ogen heeft verborgen - dat je bent waar je naar kijkt. En waar je ook aan denkt, daar denk je aan en versterk je in jezelf. Dit is wat projectie is.

Uitbreiding is het liefhebben van het wezen achter de vorm, wetende dat jullie allemaal uit hetzelfde materiaal zijn gemaakt, dat jullie allemaal door hetzelfde licht worden geleid en dat jullie hier allemaal samen in zitten, even geliefd door God, even vergeven door die Schepper die geen weet heeft van de scheiding waarin je jezelf hebt gebracht.

Jullie hebben dit allemaal jezelf aangedaan en jullie kunnen er allemaal zelf uit komen, maar jullie moeten terugkeren naar de wetenschap dat jullie allemaal gelijk zijn en dat jullie allemaal geliefd zijn door dat Wezen dat jullie geschapen heeft.

Jullie zijn zelf scheppers. Je breidt je bewustzijn dagelijks uit via je geest en dat is wat je dan ziet. Je verhindert je redding wanneer je oordeelt, wanneer je haat, wanneer je discrimineert. Denk terug aan gisteren en herinner je enkele van de oordelen die je hebt gemaakt over deze aarde, deze wereld, haar mensen, je familie, jezelf. Elk van die negatieve overtuigingen, die negatieve uitspraken die je gisteren in je hoofd hebt gedaan, houden de scheiding vandaag levend. En vandaag, welke oordelen of angsten je ook hebt, houden de scheiding voor morgen in leven.

Het is door vergeving, door de liefde en het licht in je broeder te zoeken, in je geest, dat je loskomt uit deze gevangenis die je voor jezelf hebt gecreëerd, dit schijnbare lichaam dat wil verouderen en sterven, deze wereld die vol is van wrijving en oorlog - dit is allemaal zelf gecreëerd.

Het kan stap voor stap ongedaan worden gemaakt, gedachte voor gedachte, geloof voor geloof. Maar je krijgt heel veel kansen door je schijnbaar gescheiden broeders en zusters om dit idee in praktijk te brengen en daarom willen we dat je vanaf deze dag iedereen die je ontmoet ziet als een wezen dat geliefd en geschapen is door God en jouw weerspiegeling is en dus van ze te houden en aardig voor ze te zijn en naar ze te glimlachen en genereus te zijn en ze te geven wat je graag zou willen ontvangen, namelijk je vergeving en je glimlach, is het aan jezelf geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten