zondag 13 juni 2021

Les 165 ~ Laat mijn denkgeest de Gedachte van God niet afwijzen. Met commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens! Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het is moeilijk voor jou je voor te stellen dat slechts een beslissing van jouw kant je vrede brengt. Het is slechts een beslissing van jouw kant om je op liefde te concentreren, om je te concentreren op het binnenste van je geest in plaats van op de buitenwereld. Dat alleen is nodig is om de verbinding te beginnen en om de resultaten van die verbinding te zien.

Je bent zoals God je geschapen heeft. Het ontbreekt je aan niets. Je hebt een geweldige hulpbron tot je beschikking en die zit in jou. Het is jouw vreugde. Het is jouw liefde. Het is jouw creativiteit. Het is je eindeloze verbinding met Alles Dat Is. Waar je zal vinden wat je zoekt.

Je zult het niet vinden in grote sommen geld, gewild door heel hard te werken en lange dagen te maken.
Je zult het niet vinden door het lichaam te vormen, vorm te geven, perfect te maken om de perfecte persoon of de persoon waarvan je denkt dat hij perfect is te vangen.

Dat zijn niet de dingen die je geluk en vreugde zullen brengen. Dat is wat in jou zit. Het zelf dat je denkt te zijn met zijn ideeën, creativiteit, grappige grappen, gelach, vriendelijkheid, vreugde, al deze dingen, die, als je jezelf toestaat om je af te stemmen op liefde, jezelf toestaat te luisteren naar die innerlijke begeleiding, de hele tijd naar je toe komt vanuit je gevoelens. Die je begeleidt om naar links of rechts te gaan of om met die persoon te praten of om met deze persoon te praten of om je voeten omhoog te leggen en wat meditatietijd te nemen.

Je begeleidingssysteem is altijd aan het praten aan jou. Je bent er alleen aan gewend geraakt om het te negeren en de wereld te kiezen in plaats van de leiding die de geest je biedt via jouw voelende, emotionele lichaam.

Sommige van je emoties zijn vertwijfelde reacties op angst. Dat is geen spirituele leiding. Dat is de verdraaiing die daar is aangebracht door ongepaste leringen.

De lessen van Een Cursus in Wonderen zijn ontworpen om jou op een lijn te brengen met de waarheid. En als je je afstemt op de waarheid, zullen die onware ideeën, zonder je steun, zonder jouw voortdurende steun, zonder dat je ze constant voeding geeft, uit je bewustzijn beginnen te vervagen.

Dat is dus waar we hier naar uitkijken. De vrede die alle begrip te boven gaat en afkomstig van ons afstemmen op liefde.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zie je morgen weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten