donderdag 17 juni 2021

Les 169 ~ Door genade leef ik. Door genade word ik vrij. Met commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens! Ik ben degene die je kent als Jezus.

Zoals we reeds eerder gezegd hebben vormen deze lessen een grote uitdaging voor je geloofssysteem. Van jou wordt er gevraagd te handelen vanuit de opvatting dat je getransformeerd zult worden. Maar dit is niet aan jou.

Je kan alleen waakzaam en ijverig zijn in je oefenen, je kunt alleen vergeven als het nodig is, je kan alleen doen wat wij jou vragen te doen waarmee jij je bereidheid toont om je geest naar zijn natuurlijke staat, de staat van liefde, te laten transformeren. Dat is alles wat hier gebeurt.

Het onnodige, het waardeloze wordt uit je bewustzijn verwijderd zodat je vrij en helder bent om het goddelijke wezen te zijn dat je bent, verbonden met Al Dat Is, met een helder en onbezoedeld begeleidingssysteem. De openbaring die je zult ervaren naarmate je dichter en dichter bij die staat komt is inderdaad het meest wonderbaarlijke, wonderbaarlijke ding!

Dit wezen heeft dat gevoel van eenheid ervaren, het absolute weten dat deze wereld een illusie is en dat er iets veel groters is aan de andere kant van de sluier van onwetendheid.

Maar je lost het geleidelijk op door genade. Door niets anders te doen dan dat krijg je de kans om deze geweldige, wonderbaarlijke ervaring op je pad duidelijk te zien komen.

Jullie beginnen allemaal een verheldering van je geest te voelen. Je begint in te zien dat je niet meer zo van streek raakt als vroeger. Je begint in te zien dat veel van de verhalen die je in je hoofd verzint precies dat zijn, illusies, het zijn fantasieën die geluk of verdriet kunnen creëren, afhankelijk van het verhaal dat je vertelt.

Vertel het liefdesverhaal! Vertel het vriendelijke verhaal. Vertel het vergevingsgezinde verhaal. Je zal er baat bij hebben.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten