zaterdag 12 juni 2021

Les 164 ~ Nu zijn we één met Hem die onze Oorsprong is. Met commentaar via Tina Spalding.

 




Vandaag is de enige dag dat je kunt kiezen om dit werk te doen. Je kunt het niet uitstellen tot morgen, want morgen wordt vandaag. Dus waarom niet nu beginnen? Waarom begin je niet nu met het bezitten van je eigen kracht? Waarom begin je nu niet volledig en absoluut op dit proces te vertrouwen?

Velen van jullie verzetten zich tegen deze lessen en klagen een beetje dat je ze moet doen. Velen van jullie doen ze meer vanuit het hoofd in plaats van echt te geloven dat ze het denken veranderen. Laten we er vandaag allemaal onze schouders onder zetten in de wetenschap dat verlossing vandaag tot je kan komen, wetende dat je je vandaag met het goddelijke kunt verbinden, wetende dat je niet meer hoeft te lijden. Lijden komt van verdraaiingen in de geest en die verdraaiingen zijn er omdat we ze toestaan te zijn.

We willen dat je vandaag voor liefde kiest. Het is de enige dag dat je hiervoor kunt kiezen. Waarom uitstellen? Waarom morgen lijden? Waarom de dag erna lijden? Begin vandaag om jouw plaats in de verlossing op te eisen! Begin vandaag om je geest vrij te maken, zodat ik die samen met jouw vrije wil en met jouw zegen kan gebruiken. Zodat we samen kunnen werken om deze wereld te transformeren en te veranderen!

Lijden is al lang genoeg aan de gang op jullie planeet. Escalerende energieën brengen alle schaduwen van alle wezens naar boven. Het is niet meer optioneel!

De tijd van uitstelgedrag is voorbij. Wijd jezelf aan liefde, aan het verhelderen van je geest en bij manier van spreken aan het vrijmaken van ruimte op je harde schijf zodat we wat nieuwe software voor je kunnen downloaden. De software die op je harde schijf geïnstalleerd is, is niet liefdevol. Het is niet goed voor je en het maakt je niet gelukkig.

Maak die ruimte dus vrij. Ontdoe je van die ideeën en overtuigingen waarvan je weet dat ze je pijn en lijden bezorgen. Oordeel, angst, schuld, schaamte, woede. Vraag of ze van je afgenomen worden. Zeg dat je ze niet meer wilt. Ze zijn je niet van dienst.

Je moet dit doen met je vrije wil; je moet om hulp vragen. Je moet zeggen: "Neem deze gedachten alsjeblieft van me af. Ik wil ze niet meer!" En jouw rol moet dan zijn om die gedachten niet meer te geloven, die gedachten geen kracht meer bij te zetten, niet meer te doen alsof die gedachten waar zijn. Begin alle liefdeloze ideeën die je in je hoofd hebt te zien als ongewenste bezoekers die je nu uit je hoofd zet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten