vrijdag 25 juni 2021

Les 177 ~ Herhaling van de lessen 163-164. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Je reist niet voor niets met ons mee op deze reis. Dit is een tijd op jullie planeet waarin de escalerende energieën van liefde gevoeld worden.

Degenen die hierover in de war zijn, beginnen in te zien dat de lastige aspecten van jezelf, die aspecten in jouw leven die je problemen gegeven en veroorzaakt hebben, je bewustzijn opnieuw bezoeken zodat je er nog een keer naar kunt kijken.

Sommigen van jullie zijn spirituele zoekers die al een hele tijd op deze reis zijn en toch verrast kunnen worden door wat er voor herziening komt. Misschien denk je dat je dit allemaal al lang geleden hebt gedaan, maar oude gewoonten, oude patronen en zelfs mensen uit het verleden komen als het ware opnieuw op bezoek.

Dit is geen teken van falen, maar van succes. Het zijn de kleine restjes ideeën en overtuigingen in je geest die je nog niet hebt losgelaten, die nog niet vergeven zijn, waar je nog niet bovenuit bent gestegen.

Je krijgt nog een kans om boven die dingen uit te stijgen en in plaats daarvan nu voor liefde te kiezen.

We willen dat je geen enkele negatieve emotie of moeilijke situaties als mislukking ziet - verre van dat. Het zijn kansen voor jou om vergissingen uit het verleden die je hebt gemaakt alsnog te wissen. Het zijn slechts vergissingen; het zijn geen zonden en geen mislukkingen.

Het is belangrijk dat je op dit punt van je evolutionaire reis niet ontmoedigd raakt. Je reis is er een om van te houden en daarom zal alles wat geen liefde is, zich nog een keer laten zien om alsnog liefde aan die situatie toe te voegen.

Als mensen, die je in je leven afgewezen hebt of kwijtgeraakt bent, nu terugkomen, moet je in deze situatie liefde tonen.

Dit betekent echter niet dat je met je moet laten sollen. Ze komen bijvoorbeeld nog eens langs om hun verhaal over je te doen en je zegt: "Deze keer trap ik er niet in. Ik ben er al zo vaak voor gevallen. Ik kijk er nu naar samen met liefde."; je wordt niet weer het slachtoffer van iets of iemand.

In feite, wat deze tijd en plaats in je evolutionaire cyclus van je vraagt, is dat je naar je hoogste plaats tot nu toe stijgt, dat je standvastig en groot in liefde staat en tot in het diepste van je ziel weet wie je bent.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

2 opmerkingen: